Pendik Belediyesi'nden 15 Temmuz Gazilerine Tarihi Gezi

15 Temmuz Darbe Girişimine karşı koyarken gazilik mertebesine ulaşan vatandaşların gerek tedavileri gerekse tedavileri sonrası bir an olsun ...

Pendik Belediyesi'nden 15 Temmuz Gazilerine Tarihi Gezi

15 Temmuz Darbe Girişimine karşı koyarken gazilik mertebesine ulaşan vatandaşların gerek tedavileri gerekse tedavileri sonrası bir an olsun yanından ayrılmayan Pendik Belediyesi, kendilerine yönelik İstanbul’un tarihi ve eşsiz mekânlarına geziler düzenliyor.

Hain FETÖ mensubu subayların 15 Temmuz gecesi kalkıştığı darbe girişimine tepki göstermek amacıyla sokaklara dökülen ve gazilik mertebesine ulaşan vatandaşların mücadelesini unutmayan Pendik Belediyesi,  her zaman onların yanında olmayı sürdürüyor.  Tedavileri esnasında ve tedavileri sonrasında gazileri yalnız bırakmayan belediye,  onların iyi zaman geçirmeleri için sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenliyor. Yaklaşık 50 Pendikli gazi ve ailesi, İstanbul’un tarihi ve eşsiz güzelliklerini profesyonel rehber eşliğinde gezme fırsatı buldu. Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 ve Miniatürk gibi birçok yeri gezen gaziler, memnuniyetlerini dile getirdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡