Mütehevvir ne demek, TDK'ya göre Mütehevvir kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Mütehevvir kelimesini ilk kez duyan bazı vatandaşlar "Mütehevvir ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Mütehevvir nedir?" sorularını internetin faydalı yanını kullanarak araştırma yapıyor. Bölge Gündem editör ekibi Mütehevvir kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledi.

Mütehevvir ne demek, TDK'ya göre Mütehevvir kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Mütehevvir ne demek? Mütehevvir TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi mütehevvir kelimesi. Peki mütehevvir ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre mütehevvir nedir, mütehevvir kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

MÜTEHEVVİR NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Mütehevvir kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Mütehevvir kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre mütehevvir kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Öfkeli, kızgın

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN