İDO Deniz Seferleri İptal Edildi

İstanbul Deniz Otobüslerince (İDO), hava muhalefeti nedeniyle bazı seferler iptal edildi.

İDO Deniz Seferleri İptal Edildi

İstanbul Deniz Otobüslerince (İDO), hava muhalefeti nedeniyle bazı seferler iptal edildi.
İDO yetkililerinden alınan bilgiye göre, bugünkü 08.30 Yenikapı-Bandırma, 10.00 Bandırma-Yenikapı ve 08.30 Bostancı-Yenikapı-Bandırma seferlerinin iptal edilmesinin ardından, saat 13.30'daki Bandırma-Yenikapı-İstanbul-Bostancı deniz otobüsü seferi de yapılamayacak.
Yağış nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri’nde (İDO) hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferleri yapılamadı, bazı seferler de iptal edildi. Bayram tatili için şehir dışına çıkacak vatandaşların bazıları ise yoldan döndü. Seferlerin iptal edilmesi üzerine Yenikapı İDO terminal binasında vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü. Bazı vatandaşlar valiz ve çantalarıyla evlerine dönerken bazıları da ek sefer konulacağını düşünerek terminal binasında ve çevresinde bekledi.
Öte yandan, fırtına nedeniyle Bandırma Limanı'nda demirli küçük balıkçı tekneleri deniz açılamıyor. Limana gelen büyük tonajlı yük gemileri de 2 römorkör yardımı ile limana yanaştırılıyor.
İptal olan seferler şu şekilde:
18.30 Bandırma-Yenikapı Hızlı Feribot, 18.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü ile 19.00 Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot, 19.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 21.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü seferi iptal edildi.

İBB'den vatandaşlara toplu mesaj:

Sefer saatlerindeki değişikliğe ilişkin olarak İBB tüm vatandaşlara SMS yoluyla toplu mesaj gönderdi. Mesaj içeriği ise şu şekilde:

İETT Seferlerimizde 28-29-30-31 Ağustos ve 02-04 Eylül tarihlerinde cumartesi tarifesi,01-03 Eylül tarihlerinde ise Pazar tarifesi uygulanacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡