Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Nasıl zayıfladı?

Yeşim Ceren Bozoğlu son günlerde verdiği kilolarda adından sıkça söz ettiriyor. 'Yüzleşme' dizinde Nükhet karakterine can veren Ceren Bozoğlu yeni dizisinde verdiği kilolarla ekranlara çıkmış ve herkesi şaşırtmıştı. Peki Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir ve nasıl kilo verdi? İşte merak edilen detaylar haberimizde

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Nasıl zayıfladı?

Yeşim Ceren Bozoğlu son günlerde verdiği kilolarda adından sıkça söz ettiriyor. 'Doktorlar' dizinde 'Gestapo' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu son olarak Kanal D'de  'Yüzleşme' dizinde Nükhet karakterine can vermişti. Ceren Bozoğlu yeni dizisinde verdiği kilolarla ekranlara çıkmış ve herkesi şaşırtmıştı.  Peki Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir ve Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl kilo verdi? İşte merak edilen detaylar haberimizde

YEŞİM CEREN BOZOĞLU KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik "Kadınlar" adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın genç kadın oyuncusu seçildi. Devlet Tiyatrosu, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır. Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar, Nejat İşler gibi her dönemin ünlü oyuncuları ile dizi ve filmlerde çalıştı.Semih Kaplanoğlu, ömer Uğur gibi ünlü yönetmenler ile çalıştı. Sayısız kısa filmde oynamıştır.

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Nasıl zayıfladı?

Bozoğlu'nun başrolünü oynadığı ve İpekyolu Film Festivali'nde "en iyi film "ödülünü kazanan Türkiye'de bir ilk olan doğaçlama sinema filmi Bahtıkara da 21 Mayıs 2010 tarihinde vizyona girecek. Ayrıca profesyonel olarak oyunculuk koçluğu konusunda Türkiye'nin en tanınan ismi olan başarılı oyuncu Duru Tiyatro'da Türkçe, bir başka kursta İngilizce oyunculuk dersleri veriyor. Mirkelam'ın Asuman Pansuman ve Rober Hatemo'nun Doludizgin adlı kliplerinde de oynamıştır.

2 Eylül 2007 yılında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiştir. 2010 yılında eşinden ayrılmıştır. Lale Mansur, Halit Ergenç ile birlikte Misafir isimli bir film çekmiştir. Film henüz vizyona girmemiştir. Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı "Dersimiz Oyunculuk" isimli bir kitap yazmıştır. Geniş Aile ekibinden izin alarak Canım Babam adlı diziye geçmişti. O dizi bitince, TRT 1'de Elde Var Hayat adlı dizide Müdür muavini Zehra Öğretmen rolünde oynadı. Şimdi Kanal D'de Yüzleşme adlı dizide oynamaktadır.

YEŞİM CEREN BOZOĞLU HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

Rol aldığı ve yönettiği bazı oyunlar

Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım

Örümcek Kadının Öpücüğü

Tersine Dünya

Sessizlik

Arthuro Ui'nin Önlenebilir Yükselişi

-Totlar

-Oyun Nasıl Oynanmalı

-Filmografisi[kaynağı değiştir]

-O Hayat Benim - 2014 - Nuran

-BKM Güldür Güldür-2013-Oya

-Bebek İşi - 2013 (Rahşan)

-Aldırma Gönül - 2013 - Petek Esrik

-Elde Var Hayat: Sınav - 2012 - Müdür muavini Zehra Öğretmen (Konuk oyuncu) [1]

-Ateşin Düştüğü Yer - 2012

-Elde Var Hayat - 2011 - Müdür muavini Zehra Öğretmen

-Canım Babam - 2011 - Alev

-Geniş Aile - 2009-2011 - Sevim

-Bahtı Kara - 2009

-Yüreğine Sor - 2009

-Deli Deli Olma - 2008

-Kirpi - 2008 - Dilarasu

-Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006

-Eve Dönüş - 2006

-Polis - 2006

-Doktorlar - 2006 - Fikret Eralp

-Beşinci Boyut-Bir Annenin Zor Günleri - 2005 - Zehra

-Alanya Almanya - 2005

-The İmam - 2005

-Öteki Gece - 2005

-Avrupa Yakası - 2004 - Zuhal

-Meleğin Düşüşü - 2004

-Bir Aşk Hikayesi - 2004

-İki Genç Kız - 2004

-Arapsaçı - 2004

-Günahım Neydi Allahım - 2003

-Sultan Makamı - 2003

-Azad - 2002 - Göze

-Gülbeyaz - 2002 - Meryem

-İngiliz Kemal - 2001

-Yeditepe İstanbul - 2001 - Nilgün

-Gece Martıları - 2000

-Sıcak Saatler - 1998

YEŞİM CEREN BOZOĞLU KAÇ KİLO VERDİ? NASIL KİLO VERDİ?

'O Hayat Benim' dizisinde rolü için kilo alan Yeşim Ceren Bozoğlu diziden ayrılıp 'Kalbimdeki Deniz' dizisine geçiş yapar yapmaz kilo vermeye başladı. Bir kilo alıp bir veren ünlü oyuncu tam 58 kilo verdi.

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Nasıl zayıfladı?

"DAHA VERMEM GEREKEN 10 KİLO VAR"

Mide bypass ameliyatı geçirdikten sonra 20 kilo verdiğini söyleyen oyuncu, "20 kilo da rejim yaparak verdim. Daha vermem gereken 10 kilo var. Kendimi oldukça sağlıklı hissediyorum" açıklamasını yaptı. Bozoğlu, parmağındaki beş taş yüzükleri ise kendisinin aldığını belirtti.

YEŞİM CEREN BOZOĞLU ESKİ HALİ NEDİR?

'Doktorlar' dizisinde 'Gestapo' rolüyle herkesin beğenisini toplayan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun o günlerde fazla kilolarıyla başı dertteydi. İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun eski hali...

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Nasıl zayıfladı?

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Nasıl zayıfladı?

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Nasıl zayıfladı?

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir? Nasıl zayıfladı?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Konuşulan penaltı kararına usta yorumcular ne dedi?
Konuşulan penaltı kararına usta yorumcular ne dedi?
Bu kadarına da pes! Alacağını alamadığı ölen borçlusunun mezarını açtı cesedini ateşe verip yakmak istedi
Bu kadarına da pes! Alacağını alamadığı ölen borçlusunun mezarını açtı cesedini ateşe verip yakmak istedi
AK Partiden milletvekillerine uyarı geldi: "Yemeden içmeye, gezmeye ve Sosyal medya paylaşımlarınıza dikkat edin''
AK Partiden milletvekillerine uyarı geldi: "Yemeden içmeye, gezmeye ve Sosyal medya paylaşımlarınıza dikkat edin''
Başkan Erdoğan'dan çok sert DEM Parti açıklaması: ''Bedelini ödemeye hazır olmalılar''
Başkan Erdoğan'dan çok sert DEM Parti açıklaması: ''Bedelini ödemeye hazır olmalılar''
Çok Okunanlar
23 Nisan 2024 Salı günlük Burç yorumları | Aşırı bağlılıktan kaçının!
23 Nisan 2024 Salı günlük Burç yorumları | Aşırı bağlılıktan kaçının!
Başkan Erdoğan'dan çok sert DEM Parti açıklaması: ''Bedelini ödemeye hazır olmalılar''
Başkan Erdoğan'dan çok sert DEM Parti açıklaması: ''Bedelini ödemeye hazır olmalılar''
Kronik hastalığın varsa hemen başvur! Ayda 3.375 TL sosyal yardım
Kronik hastalığın varsa hemen başvur! Ayda 3.375 TL sosyal yardım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: ''Kim yaparsa yapsın bedelini ağır öder''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: ''Kim yaparsa yapsın bedelini ağır öder''
Yorumlananlar