Rüyada Siyah Balık Görmek

Rüyada siyah balık görmek, rüyayı gören kişinin, içine düştüğü sıkıntılı durumu ortadan kaldıracak, borçlarını kapatmasına ve rahat bir nefes almasına olanak sağlayacak ama çok hayırlı…

Rüyada Siyah Balık Görmek

Rüyada siyah balık görmek, rüyayı gören kişinin, içine düştüğü sıkıntılı durumu ortadan kaldıracak, borçlarını kapatmasına ve rahat bir nefes almasına olanak sağlayacak ama çok hayırlı olmayan ve yakın bir zamanda olmasa bile ilerleyen dönemlerde rüya sahibinin başını belaya sokabilecek olan bir miktar kazanca delalet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, yaşayacağı büyük bir mutluluk içinde ortaya çıkacak üzüntüye ya da sıkıntıya alamet eder.

Rüyada Küçük Siyah Balık Görmek

Uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, yakın bir zamanda eline geçecek olan az bir miktar para ile sıkıntısının bir kısmını gidereceğine ve kısa bir süre için de olsa rahat bir nefes alacağına tabir edilir.

Rüyada Siyah Beyaz Balık Görmek

Çok büyük çalışmalar yapmak için çeşitli araştırmalara girişen rüya sahibinin, çok başarılı bir çalışma oluşturduğuna, bu çalışmalar ile çok büyük başarı kazanacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine ve maddi olarak kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada Siyah Balık Tutmak

Rüya sahibinin, iş hayatında yaşadığı sıkıntıları geçirecek, çok büyük sorunlardan kurtulmasını sağlayacak, günden güne artan borçlarından yakın bir zaman içinde kurtulmasını sağlayacak, çok güzel ve hayırlı işlerin kapılarını açıp çok daha iyi işler gerçekleştirilmesini sağlayacak ve büyük ama biraz sorunlu bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada Siyah Balık Yemek

Yakın bir zamanda uzun yıllardır hayal ettiği şeylere kavuşmaya başlayan rüya sahibinin, çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme girdiğine, karar verme aşamasından sonra gerçekleştireceği çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

2
0
2
5
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡