Rüyada Sevgilisi İle Telefonda Konuşmak tabiri

Rüyada sevgilisi ile telefonda konuşan kişi ona karşı özlem duyar. Bu rüya, sevdiğiniz kişi ile aranıza bazı mesafeler gireceğine ve bu yüzden de birbirinizi özleyip sevginizin derinleşeceğine işarettir.

Rüyada Sevgilisi İle Telefonda Konuşmak tabiri

Bazen de böyle bir rüya ondan size ulaşacak habere veya size reddedemeyeceğiniz bir teklif sunmasına yorulabilmektedir.

Rüyada Sevgilisinin Annesini Görmek

Rüyada gerçek hayattaki sevgilisinin annesini gören kişi sevdiği kişi ile ilişkileri daha da ciddileşerek evlilik yolunda ilk adımlarını atarlar. Bu rüya yakın zamanda kız veya erkek arkadaşınızın ailesi ile tanışacağınıza ve nişan, söz gibi bir olayın gerçekleşeceğine işarettir. Gerçek hayatta sevgilisi olmayan bir kimse bu rüyayı görse kısmetinin artmasına, eğer rüya sahibi bayansa görücü gelmesine veya arkadaşlarının tanıştıracağı bir kişiye aşık olmasına yorulur.

Rüyada Sevgilisinin Elinden Tutmak

Rüyada sevgilinin elinden tutmak, hayatınızdaki kişinin güvenilir olduğunun ve ona rahatlıkla sırtınıza yaslayabileceğinizin göstergesidir. Bu rüya bazen de ilişkinizin ilerlemesine, birbirinize olan sevginizin artmasına, doğru insanla karşılaşmanıza veya bir aile kurmaya ve mutlu, huzurlu bir yaşam sürmeye işarettir.

Rüyada Sevgiliye Sarılmak

Rüyasında sevgiliye sarılan kimse, yakın zamanda bir duygusal ilişkiye girer. Bu rüya sizin beklediğiniz ve olmasını istediğiniz aşk ilişkisinin yakında gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağınız, seveceğiniz bir kişi ile tanışıp onunla ciddi adımlar atacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada Sevgilinin Yüzünü Görmek

Rüyasında sevgilisinin sadece yüzünü gören kişi onunla bir yolculuğa çıkar ve bu yolculukta başına hayırlı hadiseler gelir. Bazen de bu rüya gerçek hayatta sevgilisi olmayan kimse için yeni biri ile tanışmasına, platonik bir gönül ilişkisine veya yakın zamanda önüne çıkacak kısmetlere işaret etmektedir.

Rüyada Sevgili İle Konuşmak

Rüyasında sevgilisi ile konuşan kişi ondan sakladığı bazı şeyleri açığa çıkarır veya aralarında küçük bir tartışma geçer. Bu rüya, fazla düşündüğünüz için ilişkinizde bazı aksaklıklar yaşadığınızın ve sevgilinizin bu durumdan hoşnut olmadığının bir göstergesidir. Sevgilisi olmayan kimseler içinse bu rüya size yakında ilanı aşk edecek bir adama veya kadına işarettir.

Rüyada Sevgili İle Öpüşmek

Rüyasında sevgilisi ile öpüşen kimse zaman ilerledikçe ona daha fazla aşık olmaya ve bağlanmaya başlar. Özellikle bu rüya karşısındaki kişiye karşı güvensizlikleri olanlar için boşa endişe ettiklerinin ve sevgililerine güvenmeleri gerektiğinin bir göstergesidir. Bazen de sevgili ile öpüşmek entrikalarla dolu bir aşk ilişkisine veya aşk acısı çekmeye yorulmaktadır.

Rüyada Sevgilisinin Babasını Görmek

Rüyasında sevgilisinin babasını kızgın gören kişi sevdiği kişiye karşı bazı yanlış hareketlerde bulunur ve onun üzülmesine neden olur. eğer sevgilinizin babasının yüzü gülüyorsa ilişkinizi herkesin onayladığının ve yakın zamanda evlilik gibi ciddi adımlar atacağınızın göstergesidir.

235
6
37
79
4
8
254
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡