Rüyada Okul Üniforması Görmek

Güzel bir işin başlayacağı anlamına gelir. Kişi, kendisini çok yüksek bir mevkiye terfi ettirecek bir çalışma içine girecek, kişisel sorunlarını dışarıya belli etmeden kendi içinde halledecek, yeni bir kişilik kazanacak, yaptığı bütün işlerde ...

Rüyada Okul Üniforması Görmek

Güzel bir işin başlayacağı anlamına gelir. Kişi, kendisini çok yüksek bir mevkiye terfi ettirecek bir çalışma içine girecek, kişisel sorunlarını dışarıya belli etmeden kendi içinde halledecek, yeni bir kişilik kazanacak, yaptığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacak ve her daim mutlu olacak demektir. Rüyada okul üniforması giymek, bir sorunun çözüleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hane içindeki sorunların sonlandırılması için çaba sarfedileceğine ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada Okul Kapısı Görmek

Yaşanan bazı talihsiz olaylardan ötürü uzun bir zaman önce yarım bırakılan eğitim hayatına geri dönüleceği, herkesin bu durumu takdir edeceği, alınan eğitimin ve diplomanın iş olanaklarının genişlemesini sağlayacağı, bol kazanç elde edileceği, bereket dolu bir döneme girileceği ve hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceği anlamına gelir. Rüyada okul kapısından girmek, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından bazı projelerle haşır neşir olunacağına, bu projelerden bazılarının hayata geçirilmeleri ile iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, birçok ortaklık kurulacağına ve bu sayede hayal edilen şeylere kısa zamanda kavuşulacağına alamettir. Rüyada okul kapısını kırmak, pek hayırlı bir rüya olmamakla birlikte yapılacak olan bir hatadan ötürü başın derde gireceğine ve aksiliklerle boğuşulacağına işaret eder.

Rüyada Okul Tuvaleti Görmek

Rüyayı gören kişinin, sıkıntılı bir ruh haline sahip olduğuna, bu yüzden kendi içinde sürekli kendiyle tartıştığına, bu durumun devam etmesi halinde işlerinin ve hayatının aksayacağına, sevdiği kişiler için kendisini toparlaması ve ayağa kalkıp sorunlardan kurtulmak için bir adım atması gerektiğine yorumlanır. Rüyada okul tuvaletine girmek, iş dünyasında yaşanan sıkıntılardan ötürü bazı zamanlar büyük üzüntü duyulduğuna, ancak yakın bir zaman içinde bu durumun düzeleceğine ve bu durum düzelene kadar etraftaki kişilerin kalplerinin kırılmaması için özen gösterilmesi gerektiğine yorulur. Rüyada okul tuvaletinde öğrenci görmek, aile bireyleri arasındaki tartışmaları ve sürtüşmeleri tatlıya bağlayacak bir kişinin haneye geleceğine, bu kişiye kulak verilmesi ve nasihatlerinin dinlenmesi gerektiğine ve böylece kısa süre zarfında birçok sorunun çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada Okul Binası Görmek

İş hayatı ya da aile hayatı ile ilgili çok hayırlı bir haber alınacağına, bu haberin ardından verilecek karar sayesinde yüksek bir makama terfi alınacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir edilir. Rüyada okul binası yapmak, birçok kişiye iş mkanı sağlayacak bir işyeri açmaya, bolluk ve bereket dolu bir haneye sahip olmaya, yurtiçinden ve yurtdışından misafirleri ağırlamaya, aydınlık günler geçirmeye, borçlardan kurtulmaya, sağlıkla ilgili güzel haberler almaya ve insanlardan hayır duası almaya yorulur.

120
25
10
10
12
10
26
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡