Rüyada Helikopter Pervanesi Görmek

Rüyada çalışan yani dönen bir helikopter pervanesi görmek, rüya sahibinin kendisine ait olan ya da görevlisi olarak çalıştığı ticarethanenin varlığını sürdüreceğine yani ekmek yediği teknenin sorunsuz şekilde işlemeye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada Helikopter Pervanesi Görmek

Rüyada bozuk ya da hiç çalışmayan bir helikopter pervanesi görmek, işlerin durması nedeniyle çalışmaya zorunlu olarak bir süre ara vermeye bu nedenle içine düşülecek zahmete, geçim derdine, sıkıntıya, parasız ve yokluk içindeki günlere işaret eder. Bu durum kişiyi sadece maddi olarak yıpratmayacak aynı zamanda düzeninin bozulması, tüten ocağının sönmesi ve sosyal faaliyetlerinin bitmesi nedeniyle ruhsal olarak da çok yıpratacak demektir.

Rüyada Helikopter Görmenin Psikolojik Yorumu

Helikopter gücü ve otoriteyi simgeler. Büyüklüğü, yapısı, kurgusu ve görüntüsü itibariyle kişide önemli noktalara gelme isteğini ve hem başarılarını hem de makamını resmi olarak tescillemeyi  yani herkes tarafından kabul görmesini düşündüğünü amaçladığını gösterir. Birey geleceğe dair büyük işler yapmayı planlıyor ve şu anda olabildiğince üstün yeteneklerle ve bilgiyle donanmayı sağlayarak bunun alt yapısını hazırlıyor demektir. Bu rüyanın altında yatan en temel kavramlar zenginlik, başarı, kariyer ve itibardır. Bireyin bilinçaltında yatan düşünceler ve gerçekler bunlardır.

104
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡