Rüyada Eski Sevdiğini Evlenmiş Görmek tabiri

Geçmişte yaşanan, kişiye iz bırakan olayların bugün hala hüzün yarattığına tabir edilir. Gönlü başkasında olan rüya sahibinin ailesinin istediği biriyle evlenmek zorunda kalacağına ve mutluluğuna daha en başında gölge düşeceğine alamettir.

Rüyada Eski Sevdiğini Evlenmiş Görmek tabiri

Duygusal açıdan mutsuzluk yaşamaya, fakat maddi konularda herhangi bir sıkıntının olmaması anlamına gelir.

Rüyada Sevdiğini Ölü Görmek

Sevilen kimsenin afiyette ve iyi olacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına haber verir. Aile ve akrabalar konusunda da geleceğin güzel gelişmelerle dolu olduğunu bildiren rüya, sağlıkla dolu günlerde kişinin her açıdan kendini mutlu hissedeceğini işaret eder.

Rüyada Sevdiğini Aramak

Yaşanan mutlu bir olayı aileye ve sevilen insanlara bildirip, onlarla beraber kutlamak manasındadır. İşle ilgili bir meselede ne yapacağını bilemeyen rüya sahibinin imdadına koşacak vefalı arkadaşları işaret eden rüya, evlilik niyetinde olanların karşılarındaki kişi açısından çok şanslı olacaklarını, her zaman her konuda fikir birliğine varacaklarını ve karşılıklı anlayış sayesinde tüm zorlukları el ele verip atlatacaklarını tabir eder.

Rüyada Sevdiğini Azarlamak

Başkalarının sözleriyle kırılan ve duygusal olarak yıpranan rüya sahibinin bundan sonra herkese eşit mesafede yaklaşacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorumlanır.

Rüyada Sevdiğini Ailesiyle Tanıştırmak

Özel yaşantısında beraberliği olan bekar kişilerin, kendi ailelerini kurmak adına düşüncelere gireceklerine, eşya alacaklarına, para biriktirmeye başlayacaklarına alamet eden rüya, beraber olunan kişinin aile tarafından benimseneceğine ve çok sevileceğine müjde verir.

Rüyada Sevdiğini İstemeye Gitmek

Hayırlı kısmet kapılarının açılacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, aşk hayatında işlerin yolunda gitmesiyle beraber, kişinin mutluluğunu ve huzurunu iş ortamına da yansıtacağına dair bilgi verir.

Rüyada Sevdiğini Yolcu Etmek

Gerçek hayatta da gurbete gitmek veya sevdiklerinden bir müddet ayrı düşmek, sıla hasreti çekmek manasındadır. Evli kimseler için eşlerinin yaşadıkları bir rahatsızlıktan dolayı kişinin çok üzgün hissedeceğini, bu dönemde aradaki sevgi bağının daha da artacağını ifade eder.

Rüyada Sevdiğini Söylemek

Sevdiği kişiye onu sevdiğini söylemek, her işi hakkıyla ve layıkıyla yapmak anlamındadır. Rüya sahibinin olgun davranışlarını özel ilişkisinde de en güzel şekilde ortaya koyduğunu, evliliğinin ve ailesinin tüm sorumluluklarını üzerine alıp, görevlerini de en mükemmel şekilde gerçekleştirdiğini bildirir. Atılan her adımdan emin olmaya, kendine güvenmeye, görüşülen arkadaşlara ve girilen çevrelere dikkat etmeye de tabir edilir.

Rüyada Sevdiğini Aldatmak

Gaflet içinde olan rüya sahibinin bu süreçte hata üstüne hata yapacağına yorumlanan rüya, kendisine ayna tutmamaktan dolayı kusuru daima karşı tarafta arayan kişinin doğru yolu uzun süre daha göremeyeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorumlanır.

Rüyada Sevdiğini Dövmek

Uç davranışlar sergilemek, kendine beklediği saygıyı başkalarına göstermemek ve bu nedenle hoş karşılanmayan bir insan haline gelmek demektir. Öfkesine yenik düşen rüya sahibinin eşine karşı tavırlarının kırıcı ve aşağılayıcı olmasından dolayı evliliğini riske attığına da yorumlanır.

Rüyada Sevdiğini Yaralamak

Bir işi yarım bırakarak kendisine güvenen insanların inançlarını zayıflatmak ve mahcup duruma düşmek demektir. Sevilen birine verilen sözü tutamayan rüya sahibinin aldırmaz tavırlarından dolayı arkadaşlarının kendisine olan davranışlarında olumsuzluklar yaşanacağını, kendine değer veren, her zaman yanında olan insanların zor günlerinde aynı desteği vermemek suretiyle vefasızlık yapılacağı anlamına gelir.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡