Hadise ve Ahmet Kural Sevgili mi | Nasıl Barıştılar

Geçtiğimiz yaz şarkıcı Sıla ile sürpriz bir ilişkiye başlayan ve kısa bir süre sonra olaylı bir şekilde ayrılan oyuncu Ahmet Kural eski aşkına geri döndü. İddialara göre; Hadise ve Ahmet Kural Amerika'da yakınlaştı, ilişkilerine bir şans daha verdiler.

Hadise ve Ahmet Kural Sevgili mi | Nasıl Barıştılar

Oyuncu Ahmet Kural ve Hadise yeniden bir arada. 2016 yılında tutkulu bir aşk yaşayan Ahmet Kural ve Hadise iddialara göre Amerika'da yakınlaşan Hadise ve Ahmet Kural ilişkilerine yeni bir şans verme kararı aldılar. Geçtiğimiz yaz şarkıcı Sıla ile aşk yaşayan ve  2,5 ay beraber kaldıktan sonra yollarını ayıran Ahmet Kural'la Sıla'nın sürpriz ilişkisi günlerce konuşulmuştu. İkilinin arasında şiddet ve aldatma iddiaları konuşulmu,, Sıla bu iddiaları yalanlamıştı.

SÜRPRİZ AŞK BÖYLE BİTMİŞTİ

Magazin dünyasının en sürpriz aşklarından biri olmuştu şarkıcı Sıla ve oyuncu Ahmet Kural'ın aşkı… Aşkları kısa sürede öylesine ses getirmişti ki ikili hakkında yapılan sosyal medya paylaşımları onları trend listesine bile sokmuştu...

Sıla ve Ahmet Kural Sevgili mi | Nasıl Barıştılar

AHMET KURAL KİMDİR? ASLEN NERELİDİR?

(10 Kasım 1982, Kütahya), Türk oyuncu.10 Kasım 1982 tarihinde emniyet müdürü babasının görev yeri olan Kütahya'da dünyaya geldi.Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar veren Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde master yaptı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Sıla ve Ahmet Kural Sevgili mi | Nasıl Barıştılar
 
İlk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde yayınlanan Kardeş Payı dizisinin başrolünü Murat Cemcir ve Seda Bakan ile paylaştı. 4 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren ve 2015 yılının en çok izlenen filmi olan Düğün Dernek 2: Sünnet filminin başrollerini yine Murat Cemcir ile paylaşmıştır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡