Gigi Hadid'ten Müslümanlara Destek | Gigi Hadid Irkçılar Hakkında Ne Söyledi

Gigi Hadid ani bir çıkışla Müslümanlara yapılan ırkçı söylemlere karşı adeta ateş püskürdü. Ünlü Victoria Secret mankeni Hadid sosyal medyada ünlü sanatçı Laura Loomer'a attığı ırkçı tweet yüzünden tepki gösterdi. İşte Gigi Hadid'in o sözleri..

Gigi Hadid'ten Müslümanlara Destek | Gigi Hadid Irkçılar Hakkında Ne Söyledi

ABD'li gazeteci Laura Loomer twitter adresinden Müslümanlarla ilgili ırkçı paylaşımlarda bulundu. Cevap ise Victoria's Secret modeli Gigi Hadid'ten geldi...

gigi hadid

ABD’de ırkçı paylaşımlarıyla gündeme gelen Laura Loomer, bu kez baltayı taşa vurdu.

gigi hadid

Victoria's Secret meleği Gigi Hadid Loomer’a uzun süre unutamayacağı bir ders verdi. Gigi Hadid’in cevabı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

İŞTE LAURA LOOMER'İN O TWEETİ:

gigi-hadid.jpg

 Loomer paylaşımında "Müslümanlar DEAŞ’ın saldırı düzenlediği New York sokalarında çarşaflarla dolaşarak bunu herkesin gözüne sokuyor. Saldırı düzenlenen bölgede çarşafla dolaşmama terbiyesine sahip olduklarını düşünürsünüz…Ama değiller. Bahse girerim bunu yapmaya bayılıyorlar.” şeklinde skandal ifadeler kullandı.


GİGİ HADİD

Loomer’in ırkçı söylemlerine cevap ise süper model Gigi Hadid’ten geldi.

gigi hadid

 Hadid Loomer’e cevap olarak "Laura, seninle muhatap olmaktan nefret ediyorum, ama sana söylemeliyim, sen lanet olası bir moronsun" ifadelerini kullandı.


gigi hadid

gigi hadid

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡