Rüyada Zayıf Bir Bebek Görmek tabiri

Rüyada görülen zayıf bebek, bir süre geçim sıkıntısı yaşayacağınıza veya para kazanırken oldukça zor ve meşakkatli yollardan geçeceğinize işarettir.

Rüyada Zayıf Bir Bebek Görmek tabiri

Bu rüyayı gören kimse iş yaşamında bazı beklentilerine kavuşamaz ve parasal olarak kısa süreli sıkıntılar çeker. Şişman bebek ise bol paraya, geçimi kolay yollardan sağlamaya, ele geçecek mal ve mülke, kişinin kolay yollardan sıkıntı çekmeden para kazanmasına işarettir.

Rüyada Bebek Öldürmek

Rüyasında bebek öldüren kimse çok büyük hatalar işler ve sonradan pişman olacağı hareketlerde bulunur. Bu rüya kişinin dünyevi olana yönelip, yanlış yollara sapması sonucu insanların tepkisini çeken hatalar yapacağının ve bunun sonucunda da zarar göreceğinin göstergesidir. Rüyasında bebek öldüren kimse dünyada büyük bir günah işler. Yanlış arkadaşlıklar edinerek yoldan çıkar. Bu rüya kişiye uyarı niteliğinde olan bir rüyadır.

Rüyada Bebeğe İsim Koymak

Rüyasında bir bebeğe usulüne uygun olarak isim koyan kimse özel veya çalışma hayatında birtakım değişiklikler yaşar. Bu rüya bazen bir işten çıkarak daha mutlu olacağı başka bir işe girmeye; bazen de bulunduğu şehri değiştirerek çok hayırlı ve iyi huylu insanların bulunduğu farklı bir şehre taşınmaya yorulmaktadır.

Rüyada Uyuyan Bebek Görmek

Rüyada görülen uyuyan bebek güzel bir gelecektir. Bu rüya kişinin ileride istediklerine kavuşacağı, çalışıp kazanacağı ve genellikle huzurla geçireceği ömrüdür. Böyle bir rüya masumiyetin, günahlardan tövbenin, yapılan hatalara pişmanlığın da göstergesidir.

Rüyada Bir Bebeği Sırtına Almak

Rüyasında bir bebeği sırtına alan kimse bazı olaylar sonucunda üzüntüye ve sıkıntıya uğrar. Bu rüya kişinin başına gelecek ufak tefek belalardır. Bazı tabircilere göre ise bebeği sırtına alan kimse hastalanır yatağa düşer; bir müddet bu hastalığı çektikten sonra tekrar sağlığına kavuşur.

Rüyada Kız Bebek Görmek

Rüyada görülen kız bebek müjdeli bir haberdir. Bazen de kişinin şan şöhret kazanmasına, iyi bir isimle anılmasına ve dünya hayatında göreceği faydalara işarettir. Kız bebek genellikle gören kişi için hayırlı ve güzel bir rüyadır. Bu rüyayı görenin istekleri gerçekleşir, her anlamda mutlu ve huzurlu olur. Aynı zamanda başarıya, sıkıntıdan kurtulmaya ve her anlamda mutluluğa da yorulabilmektedir.

Rüyada Meme Emen Bir Bebek Görmek

Bu rüya kişinin girişeceği hayırlı ve ümit ettiğine ulaşacağı güzel bir iştir. Böyle bir rüya gören kimse yaptığı çalışmalardan olumlu sonuçlar alır. İstediği başarıya, kazanca kavuşur. Mal ve mülk elde ederek zenginleşir. Bu rüya özellikle maddi sıkıntı çekenler için ferahlığa işarettir.

Rüyada Bebek Olduğunu Görmek

Rüyasında kendisini bebek olarak gören kimse yaptığı bir hata sonucunda suçlanır ve belki hapse girer. Bazen de bu rüya hastalığa veya hastalar için hastalıktan şifa bulmaya işarettir. Rüyada küçük bir bebek olduğunu gören kimse sapkınlıktan sonra hidayete ererek yaptığı hatalardan döner ve bu hataları tekrarlamaz.

Rüyada Beşik Görmek

Rüyada görülen beşik hanımınızın hamile olduğuna işarettir. Bu rüya genellikle çocuk sahibi olmaya yorulur. Rüyada beşik gören bekarsa evlenir ve kısa sürede hemen evladı olur. Hamile bir kadın bu rüyayı görse, sağ salim, sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getireceğine ve doğum sırasında zorlanmayacağına işarettir.

Rüyada Yeni Doğmuş Bebek Görmek

Rüyada görülen yeni doğmuş bebek size ulaşacak hayırlara ve müjdeli haberlere işarettir. Bu rüya genellikle güzel bir şekilde yorulur. Bir beklentisi olan, bir arzusu bulunan bu rüyayı görse, yakın zamanda isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada Bebek Arabası Görmek

Rüyada görülen bebek arabası kişinin elde edeceği mal mülktür. Bu rüyayı gören kimse kendisine veya ailesinden bir bireye araba, ev gibi mülkler alır veya elindeki para ile kazançlı yatırımlar yapar. Bazen de bebek arabası kişinin ulaşacağı mevki veya dünya hayatındaki derecesidir.

Rüyada Bebek İle Oynamak

Rüyada bir bebek ile oynayan ve onunla gülüp eğlenen kimse dünya hayatına dalarak ahiret hayatını unutur. Bu rüya gören kişinin hayatını gaflette geçirdiğine ve bu nedenle çok sıkıntı yaşayacağına işarettir. Bu rüya kişinin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini hatırlatan bir uyarıcı rüyadır.

 

3
1
1
0
2
5
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡