Rüyada Tarlada Kuru Soğan Toplamak tabiri

Hastalık veya hafif rahatsızlık yaşamak, bir müddet yaşanılan şehirden uzaklaşmak manasına gelir. Temiz hava almak, ruhsal açıdan iyi hissetmek isteyen rüya sahibinin, hayata ara vererek yalnız kalmak isteyeceğini ifade eder.

Rüyada Tarlada Kuru Soğan Toplamak tabiri

Rüyada Kuru Soğan Tartmak   / İyiyi, kötüyü ayırt edecek konuma gelmek ve yaşanılan sorunlardan sonra daha erken olgunlaşmak anlamına geldiği gibi, aile üyelerinden birinin yaşadığı bir hastalık nedeniyle omuzlara binecek ağır yükün altında ezilmek demektir. Kişiyi bekleyen günlerin çetin geçeceğini, daha fazla emek verileceğini ve sabrederek başarıya ulaşılacağını da haber verir.

Rüyada Birinden Kuru Soğan İstemek

Yanlış insanlara güvenmek, beklenmedik insanlar tarafından hakarete uğramak, acı sözler yüzünden gece gündüz gözyaşı dökmek demektir. Rüya sahibinin yaşadığı bu olumsuzluklar sonrasında hırslanacağını ve kendisini üzen herkesten intikam almak isteyeceğini, bu dönem içinde düşmanlarının sayısını artıracağını tabir eder.

Rüyada Birine Kuru Soğan Vermek

Haksızlık yapmak, kişiyi seven birini üzmek, eşini aldatmak demektir. Hayra yorulmaz ve tamamen rüya sahibinin yaptığı hatalardan kaynaklanan acıya ve üzüntüye işaret eder. Düşünmeden, ani alınan kararların sonucunun iyi olmayacağını, taktik savaşlarını kaybedecek olan kişinin iş yaşantısını da bozacak hareketlerde bulunacağını bildirir.

Rüyada Çöpe Kuru Soğan Atmak

Çözülmeyen bir sorunu kökten kesip atmak, anlaşmalardan caymak, kendine zararı olduğuna inanılan insanlarla iletişimi bitirmek demek olduğu gibi, özel hayatta daha vurdumduymaz olunacağını, her şeyi kafaya takmak yerine daha farklı uğraşlara yönelerek moral bulunacağını bildirir.

Rüyada Kuru Soğan Yiyip Kusmak

Üzüntülerin, kötü günlerin gelip geçici olduğunu ve hastalıkların sona ereceğini bildirir. Karamsar ruh halinden kurtulacak olan rüya sahibinin kendi hayatı için en doğrusunu yapacağını, eski hatalarını tekrarlamayacağı gibi, kendisini üzen insanları da kısa sürede hayatından çıkaracağını tabir eder.

Rüyada Acı Kuru Soğan Yemek

Kötü söz duymak, anne veya babadan helallik alamamak, bedduaya maruz kalmak demektir ve kişinin pek çok işinin aksilikler yüzünden kötüye gideceğini, üzerindeki nazarın, uğursuzluğun etkisiyle giderek daha da moralsiz hale geleceğine yorumlanır.

Rüyada Tatlı Kuru Soğan Yemek

Kadere inanan rüya sahibinin, çektiği cefaların sonucunda güzel günler göreceğini, Allah’a isyan etmediği gibi, kazancına da şükrettiğini ifade eder. Azla yaşayan ama mutsuz olmayan kimselerin asla yoksulluktan şikayet etmediklerini, başlarına gelen sorunlarda daha kötü durumda olanları düşünerek hallerinden sızlanmadıklarını ifade eder. İyi kalpliliğe, şefkatli bir yüreğe, her canlıya yardım etmeye çalışmaya da yorumlanan rüya, pek çok sevap işlendiğini, kişinin aldığı dualarla büyük belalardan sıkıntılardan korunduğunu ifade eder.

2
2
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡