Rüyada Sofi Görmek

Rüyada sofi görmek, rüyayı gören kişinin tasavvuf ehli kimse olduğuna, dini vecibeleri içtenlikle, samimiyetle ve büyük bir istekle yerine getirdiğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı…

Rüyada Sofi Görmek

Rüyada sofi görmek, rüyayı gören kişinin tasavvuf ehli kimse olduğuna, dini vecibeleri içtenlikle, samimiyetle ve büyük bir istekle yerine getirdiğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı sevmeyi, onlara el uzatıp yardım etmeyi ibadet bildiğine, yaradılanı yaradandan ötürü sevmek anlayışla yaşadığına, kutsal mekanları gezmenin en büyük hayali olduğuna ve asıl evinin ahiretteki yeri olduğuna inandığına alamet eder.

Rüyada Sofileri Görmek

Rüyayı gören kişinin çevresinde din konusunda bilgin ve yetkin kimselerin olduğuna, rüya sahibinin de onlar gibi olmaya özendiğine, onlarla ortak hareket ettiğine, onlardan öğreneceği her şeyi kendisine kar saydığına ve bunun için deyim yerindeyse onların eteğinden ayrılmadığına işaret eder.

Rüyada Sofi Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin Kuranı Kerim öğreneceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet eder.

Rüyada Sufi Görmek

Rüyayı gören kişinin inancını her şeyden üstün tuttuğuna, kendini bu konuda yetiştirmek için vaktinin çoğunu mabedi saydığı medresede ve camide geçirdiğine ve din konusunda tereddütleri olan kişilere akıl verecek, yol gösterecek ve onları doğruya ulaştıracak kadar dinde ehil hale geleceğine rivayet edilir.

Rüyada Din Adamı Görmek

Rüyayı gören kişinin dünya hayatında da ahiret hayatında da Allah’ın sevdiği ve makbul gördüğü kulları arasında olmak için nefes tükettiği anlamına gelir. Rüya sahibinin dünyadaki makamında üstün yetkiler elde etmek istediği kadar Allah katında da rütbeli kimselerden olmanın hayalini taşıdığına ve yaşamını bu doğrultuda sürdürdüğüne işaret eder.

Rüyada Vaiz Görmek

Rüyayı gören kişinin toplumda olgunluğu, efendiliği ve başarısı sayesinde özenilen kimse olacağına yorulurken bir diğer yandan da rüya sahibinin başına gelecek bazı belalara tabir edilir.

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡