Rüyada Siyah Erik Görmek ne demek? Anlamı ne?

Rüyada siyah erik görmek, internette sıklıkla aratılan rüya tabirlerinden biridir. Peki, Rüyada Siyah Erik Görmek ne demek? Anlamı ne? İşte, detaylar...

Rüyada Siyah Erik Görmek ne demek? Anlamı ne?

Kişinin aklından geçen pek çok iyi hayalin gerçekleşmesi için uygun zeminlerin hazır olacağına ve küçük hamlelerle bile hayatının çok büyük değişimlere sahne olacağına yorumlanır.

Zor görünen ve kişinin gözünü korkutan işler de kolayca hallolur ve sağlık konusunda sıkıntı yaşamadan güzel günler geçirilir. Eğer mevsimsiz görülen bir rüyaysa olması beklenen işlerde aksiliklere ve üzüntü duyulacak durumlara alamettir. Yakın arkadaşlardan kişiyi hayal kırıklığına uğratan sözler duymak, kalp kırıklığı yaşamak, ümitsiz bir ruh haline bürünmek ve yeni işlere girişme isteğini, motivasyonu kaybetmek anlamına da gelir. Taze siyah erik görmek yeni işe giren kimselerin kısa sürede sevileceklerini ve amirleri tarafından pek çok önemli göreve atanacaklarını bildirir. Genellikle erik gören kimselerin maddi sorunları çözülür ve daha rahat bir hayata kavuşurlar.

Rüyada Siyah Erik Görmek ne demek? Anlamı ne?

Rüyada Siyah Erik Toplamak

Mevsimi içinde ağaçtan siyah erik toplamak, olgunlaşmak anlamına gelir. Kişinin tüm toy hareketlerinden sıyrıldığını, artık hayata dair pek çok konuda sorumluluk alabilecek konuma geleceğini, eskiden yaptığı çocukça hareketleri bir kenara bırakarak yaşamına çok daha iyi bir şekilde devam edeceğini, özellikle bekar kimseler için yeni bir hayat kurmak adına pek çok sorumluluğu gözü kapalı şekilde alacaklarını bildirir. Kış mevsiminde siyah erik topladığını gören kimseler yanlış seçimlerinin kurbanı olurlar. Aşırı acele edilen durumların kişiye zarar vereceğini ve uzun vadede mutsuzluk getireceğini bildiren rüya kişinin tüm yaşamını etkileyecek bir hastalık yaşaması şeklinde de tabir edilir.

Rüyada Siyah Erik Görmek ne demek? Anlamı ne?

Rüyada Siyah Erik Yemek

İstekler konusunda daha akıllıca ve ayakları yere basacak şekilde hareket eden rüya sahibinin çevresinde de kendisine yardımcı olacak iyi arkadaşlarının olduğunu, genel olarak rahat bir dönem geçireceğini, sorunların kendisinden uzaklaşacağını alamet eder.

Rüyada Siyah Erik Görmek ne demek? Anlamı ne?​​​​​​​

Rüyada Siyah Erik Görmenin Psikolojik Yorumu

Gözyaşı dökmek, geçmişte yaşanan bir olayın etkisinden hala kurtulamamış olmak ve ümitsizliğe kapılmak anlamına gelir.

22
6
14
7
13
57
32
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡