Rüyada Sevdiğini Bıçaklamak tabiri

Ağır konuşmalar, kalp kırıcı sözler sarf ederek ev içinde huzursuz, gergin ve mutsuz bir tablo yaratacak olan rüya sahibinin, sinirlerine hakim olmayı beceremediği için bu davranışları yinelediğine ve özel yaşantısında problemlerin bir türlü bitmediğine y

Rüyada Sevdiğini Bıçaklamak tabiri

Kişinin davranışlarını kontrol etmemesi halinde bu gerginlik yüzünden aile ve iş yaşantısının riske gireceğini de bildirir.

Rüyada Sevdiğini Hamile Görmek

Evliler için aileye katılacak yeni bir bebek haberi olduğu gibi, bekar kimseler için yakın zamanda dünya evine girip, ailelerini mutlu edeceklerini bildiren rüya, yetişkin kimselerin de evlatlarının evlendiklerini görüp mutlu olacaklarını işaret eder. Sürprizlerle dolu bir beraberliğin, güzel, müjdeli haberler alarak neşelenmenin, üzerindeki stresten kurtularak, çok daha iyi bir psikolojide yaşamanın ifadesidir.

Rüyada Sevdiğini Kurtarmak

Sevdiğini yangından kurtarmak birine borç vermek, hasta bir yakına tedavisinde yardımcı olmak demektir. Sevdiğini bir kazadan kurtaran kişi evliliğindeki sorunları çözer ve daha mutlu olacağı bir yuva kurar.

Rüyada Sevdiğini Kel Görmek

Giderek yoksullaşan rüya sahibi, ailesinin geçimini sağlamak için daha çok çalışmaya, gerekirse ek iş yapmaya niyetlense de, içinde bulunduğu zamanda işlerinin pek de kolay olmayacağını, maddi olarak zorlandığı için ailesinde de bazı tartışmalı durumların yaşanacağını bildirir. Üst üste gelen aksilikler nedeniyle gerginlik yaşamak ve büyük baskı altında kalmak manasına gelir.

Rüyada Sevdiğinin Giysi Giymediğini Görmek

Özel yaşamında arzularına ve tutkusuna yenik düşen rüya sahibinin inancına ters düşen şekilde bir hayat sürdüğüne tabir edilir.

Rüyada Sevdiğini Simsiyah Giyinmiş Görmek

Eşin veya beraber olunan kişinin büyük bir derdi olduğunu, kişinin ona yardımcı olmak için konuştuğunu fakat elinden bir şey gelmeyeceğini bildirir. Sevilen kimsenin hastalığa yakalanması yüzünden aile içinde hüzünlü durumların oluşacağını da tabir eder.

Rüyada Sevdiğini Sarhoş Görmek

Evli kimseler için eşlerinin fütursuz davranışları nedeniyle aile büyüklerine karşı mahcup duruma düşeceğini, eşini uyarmasına rağmen durumda bir düzelme olmaması yüzünden iplerin iyice gerginleşeceğini bildirir.

Rüyada Sevdiğini Kendisini Aldatırken Görmek

İçinde bulunulan ilişkide bazı şüpheli durumların olduğunu ve kişinin kuruntu yaptığı için, sevdiği insanın her hareketini gözlediğini işaret eder. Bazen de kulaktan dolma sözlerle hareket etmek suretiyle sevilen insanları rencide edecek davranışlarda bulunmanın tabiridir.

Rüyada Sevdiğini Yüzerken Görmek

Özel yaşamda her şeyin yolunda gideceğine, aşk dolu günler yaşanacağına, sevilen arkadaşlar ve aileyle beraber mutlu, huzurlu günler geçirmeye yorumlanır.

Rüyada Sevdiğini Hastanede Görmek

Yakın bir arkadaşın borçlarıyla yakından ilgilenmek ve hayatını düzene sokabilmesi için ona elden geldiğince yardım etmenin ifadesidir.

Rüyada Sevdiğini Hapiste Görmek

İşle ilgili girişimlerde evraklarda sahtecilik yapan kimselerle işbirliği içinde olmak yüzünden kişinin kendisini zor duruma düşüreceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına delalettir.

Rüyada Sevdiğini Kan İçinde Görmek

Sevilen kişinin ettiği bir laf yüzünden kırılmak, kalbini keder kaplamak demek olduğu gibi, ömür boyu unutulmayacak bir üzüntünün de tabiridir.

Rüyada Sevdiğini Görmenin Psikolojik Yorumu

Zamanının çoğunu sevdiği insanla geçiren ve yoğun bir bağlılık duyan kimselerin gün içinde de sevdiği insanı düşünüp, sürekli gelecek hayalleri kurduğuna, kendini dinamik ve mutlu hisseden rüya sahibinin hayatından memnun olduğuna yorumlanır. Güzel bir ilişki içinde olmanın verdiği psikolojiyle hayatın her alanında pozitif yaklaşımlar gösterildiğine de işarettir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡