Rüyada Sağanak Yağmur Görmek Tabiri

Rüyada görülen sağanak yağmur o senenin bolluk, bereket ve ucuzlukla geçeceğinin göstergesidir.

Rüyada Sağanak Yağmur Görmek Tabiri

Bu rüya, gören kişi ve ailesi için büyük bir kısmete ve o sene için yaşayacakları mutluluk ve rahatlığa; rüya sahibinin her çalışmasında başarılı olmasına ve o yıl için her girişiminde kar elde etmesine yorulmaktadır.

Rüyada Yağmurun Sadece Bir Yere Yağması

Rüyada yağmurun tüm her yere değil de sadece bir bölgeye yağdığını görmek, o yere bir kişinin gelip zulmetmesine ve orada bulunan kişilere kötülük düşünmesine işarettir. Eğer yağmur yapan bölge tanınıyorsa bazen de bu rüya o yörede yaşanacak güzel hadiselere, insanların bolluk ve bereket içinde bir dönem geçirmelerine veya o yerden çıkacak büyük bir zata da yorulabilmektedir.

Rüyada Rüzgarla Birlikte Yağmur Görmek

Rüyada rüzgarla birlikte yağmur yağdığını gören kişi, geçimini helal yollardan ve güzel bir şekilde sağlar. Bu rüya, sizin için oldukça hayırlı ve güzeldir. Hayatınız boyunca sıkıntı çekmeden yaşayacağınıza, yaşadığınız problemlerden kurtulup ferah ve iyi bir yaşam süreceğinize, özellikle maddi konularda rahatlayacağınıza delalet eder.

Rüyada Yağmur Suyuna Dokunmak

Rüyasında yağmur suyuna dokunan kişi korktuğundan emin olur ve hangi konudan çekiniyorsa, hayırlı bir şekilde o konu ile ilgili feraha kavuşur. Rüyasında yağmur suyu içen kimse hastalıklarına şifa bulur. Rüyasında yağmur suyu ile yıkanan tüm sıkıntıları atar, hastalıklarından kurtulur ve maddi ferahlığa ulaşır. Rüyasında yağmur suyunu yüzüne süren, günahlara tövbe ederek daha güzel bir yaşam sürer.

Rüyada Yağmurun Sesini Duymak

Rüyasında yağmurun sesini duyan halk arasında sevilen ve sayılan bir kişi olur. Bu rüya genellikle güzel ve hayırlı bir rüyadır. Derecenizin, mevki ve makamınızın artarak insanlar arasında oldukça yüksek bir seviyeye çıkacağınıza, bir grup insana lider olup, yöneticilik vasfı kazanacağınıza da yorulabilmektedir.

Rüyada Gökyüzünden Bir Şeylerin Yağması

Bu rüya genellikle yağan şeyin cinsine göre yorumlanır. Eğer gökyüzünden bal yağıyorsa, o sene bolluk içinde geçer ve her şey ucuz olur. Gökyüzünden kötü bir şeylerin yağması kötülüğe, topluma ulaşacak azaba veya zarara, gökyüzünden nur yağması ise herkese isabet edecek merhamete, rahmete ve güzel şeylere yorulmaktadır.

Rüyada Yağmur Altında Kalmak

Rüyasında yağmur altında kalan kimsenin başına oldukça güzel, talihli ve bereketli olaylar gelir. Bu rüya, sizin için güzel ve hayırlı bir şekilde yorumlanabilecek bir rüyadır. Gönül ferahlığına, mutluluğa, sıkıntılardan kurtulmaya ve her anlamda rahatlamaya yorulmaktadır.

Rüyada Güneşle Beraber Yağmur Görmek

Rüyada güneşle beraber yağmurun yağdığını görmek, gerçek hayatta sevinç gözyaşları döküp çok mutlu olacağınıza işarettir. Bu rüyayı gören kimse uzun süredir beklediği güzel bir haber alır veya yine uzun zamandır istediği bir şeye kavuşur. Güneşle beraber yağan yağmur gerçekleşecek dilekler ve arzulardır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡