Rüyada Polis Ve Asker Görmek tabiri

İşlerin çok iyi gittiği ve aile hayatında bazı önemli adımların atılacağı bir dönemde kötü durumlarla karşı karşıya kalınacağına ve bu yüzden büyük sorunlar yaşanacağına alamettir.

Rüyada Polis Ve Asker Görmek tabiri

Ayrıca, birden çok ortakla kurulmuş bir işte düşülecek bir maddi açmazın ortakların arasını açacağına ve şirketin iflas etmesine sebep olacağına yorumlanır.

Rüyada Polis Okuluna Gitmek

Yeni kapılar açacak ve içinde bulunan zor günlerin sona ermesini sağlayacak bir olay yaşanacağına, bu olayla birlikte büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada Polis Şapkası Görmek

Aile hayatı içinde yaşanan tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada Birinin Polis Olduğunu Görmek

Eş, dost ya da akrabalardan biri ile ilgili çok güzel bir haberin alınmasıyla deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına ve kendisine verilen destekle gurur duyulacağına yorumlanır. Kişi, yaptığı işler sayesinde çok büyük başarılara kavuşacak ve bu sayede geçmişte kendisini kötüleyen bazı kişileri şimdi utandıracak demektir.

Rüyada Polis Motoru Görmek

Kişinin kendisine destek veren kişilere çok büyük minnet duyduğuna ve onlara yardım edeceğine delalet eder. Aynı zamanda, ortakların arasını açan bir iş anlaşmazlığının iş çevresinden ahbapların araya girmesi ile çözüm bulacağına ve bu işten alınacak bazı derslerle başka işler için adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada görülen polisin psikolojik anlamı

Rüyalarımızın bizlerin istekleri ve bilinçaltımızdaki olaylar hakkında çeşitli ipuçları veren kısa kesitler olarak ifade edilir. Bazı rüyalar dikkate alınmayacak kadar önemsiz görülürken bazı rüyalar ise mutlaka dikkate alınması gereken niteliklere sahiptir. Rüyada görülen polis güveni çağrıştırır. Bu durum ise rüya sahibinin güven konusunda bazı problemler yaşadığını ve etrafındakilere güvenmek istediğinin bir kanıtıdır. Aynı zamanda polis ölüm ile ilişkili bir kavramdır. Bu durumda ise kişinin ölüm konusunda bazı korkuları olduğunu ya da hayattan hiçbir beklentisinin kalmadığını anlayabiliriz.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak çevremizdeki düşmanlarımızın çokluğunu simgeler. Bu durumda kişinin etrafındaki insanlara olan güvensizliğinin ve her an bir zarara uğrayabilme korkusunun bir örneği olarak ifade edilebilir. Rüyada tutuklamayan bir polis ise etrafınızdaki düşmanlarınıza karşı kazanabileceğiniz büyük bir zaferin sembolüdür. Bu durumda kişinin etrafında bulunan düşmanlarının tamamını alt ettiğini ve bu şekilde ele güne karşı büyük bir zafer kazandığını söyleyebiliriz. Ya da kişinin etrafında bulunan düşmanlarına karşı çeşitli planlar hazırladığını onları ortadan kaldırmak için çeşitli hayalleri olduğunu etrafına olan güvensizliğinin bir parçası olarak ifade edildiğini söyleyebiliriz.

Rüyada görülen polis memuru ve yardımcıları oldukça hayırsız bir haber olarak yorumlanır. Acı keder ve üzüntüyü çağrıştırır. Bu durumda kişinin karamsar bir ruh halinin bulunduğunu ve bu şekilde sürekli olarak acı çektiğini, negatif olarak düşündüğü için negatif olayları üzerine çektiğini söyleyebiliriz. Bu durumda gördüğümüz rüyaların bizlerin kişiliği hakkında da çeşitli ipuçları verdiğini söylememiz mümkündür. Her gördüğümüz rüyayı ciddiye almadığımız gibi her görülen rüyanın imkansızlığına da inanmamız yanlış olacaktır.

5
1
1
1
1
1
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡