Rüyada Polis Kıyafeti Giymek tabiri

Kişinin, kendisine uygun bir iş bulduğuna, bu sayede uzun bir zamandan beri yaşadığı işsizlik ve parasızlık sorunlarından kurtulduğuna, kendisine daha büyük getirileri…

Rüyada Polis Kıyafeti Giymek tabiri

Kişinin, kendisine uygun bir iş bulduğuna, bu sayede uzun bir zamandan beri yaşadığı işsizlik ve parasızlık sorunlarından kurtulduğuna, kendisine daha büyük getirileri olan bir çalışmaya ortak olarak gireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına ve zor bir dönem geçiren bir tanıdığına ya da akrabasına destek olacağına yorumlanır.

Rüyada Polis Kovalaması

İş konusunda atılan adımların başarısız olması ya da istenen etkiyi yapamaması yüzünden zor günler geçirileceğine, bu durumdan kısa süre içinde kurtulmak için hızlı bir şekilde karar verilmesi ve bir an önce alınan bu kararların uygulamaya konulması gerektiğine aksi halde eldekilerin de kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada Polis Diye Bağırmak

Yardım edilen bir kişi vereceği destek ile hayır getirecek ve birçok sorunu ortadan kaldıracak bir çalışma içine girileceğine, bu çalışmanın ardından büyük başarı kazanılacağına, maddi açıdan nefes alınacağına ve eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir proje üzerinde çalışılmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada Bayan Polis Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında gösterdiği üstün performans ve kazandığı büyük başarılar sayesinde kendisini yakın bir zaman içinde büyük bir firmanın üst kademelerinde bulacağına ve kazandığı mevki sayesinde büyük bolluk ve berekete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada Polis Sireni Duymak

Kötü giden işleri yoluna sokmak ve kaybedilen şeyleri geri kazanmak için yardım istenen bir kişiden büyük bir destek alınacağına, bu desteğin birçok kapının açılması konusunda fayda sağlayacağına, kısa süre içinde epey moral kazanılacağına ve etkisi altına girilen bir kişi sayesinde terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada Polis Operasyonu Görmek

Kişinin, iş konusunda attığı adımları güçlendirecek ve kazancını büyük oranda arttıracak bir çalışma içinde yer alınacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına ve kurulan hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir edilir.

Rüyada Polis Amiri Görmek

Yapılan bir çalışma ile mevki makam sahibi olunacağı, atılan adımlar sayesinde zor bir dönemin kısa süre içinde sona ereceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına ve rüya sahibinin kendisine iyi bakması sayesinde herhangi bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalmayacağına rivayet edilir.

Rüyada Polis Görmek Ve Kaçmak

İş hayatında çok güzel ve hayırlı bir mevkiye gelineceğine, ancak gerek rakiplerin çeşitli ayak oyunları gerek iş içerisinde yaşanan talihsizlikler yüzünden bu mevkinin kaybedileceğine ve bu yüzden uzun bir süre iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada Sivil Polis Görmek

Kişinin hayalini kurduğu birçok şeye çok zahmet çekmeden ve sevdiği birkaç kişinin vereceği maddi ve manevi destek sayesinde ulaşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve yaşadığı bütün sorunların sona ereceğine yorumlanır.

Rüyada Polis Dövmek

İş dünyasında rüya sahibinin arkasında durarak istediği mevkiye gelmesine ve kazancını katbekat artmasında destek olan birinin başının sıkıştığı bir dönemde istediği desteğin kendisine fazlasıyla verileceği ve böylece aradaki bağların çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Polis Okulunu Kazanmak

Sorunlarla geçen ve stres yaratan bir dönemin geride kalacağına ve rahata erileceğine tabir edilir. Aynı zamanda, işle ilgili olarak akılda soru işaretleri bırakan şeylerin çözüme kavuşmasıyla işe dört elle sarılmaya ve daha sonrasında işte terfi getirebilecek hamleler yapmaya yorulur.

7
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡