Rüyada Ölmüş Kuzen Görmek tabiri

Rüya sahibinin, kısa vadede çok büyük bir atılım yapacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına ve yakın bir arkadaşı ile yaşadığı bir tatsızlığı çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada Ölmüş Kuzen Görmek tabiri

Rüyada ölmüş kuzeni sağ görmek, yapılacak bir çalışmadan ötürü büyük bir parasal boşluğa düşüleceğine ve uzun zamandan beri beklenen bir fırsatın kaçırılacağına rivayet edilir.

Rüyada Kuzeninin Evlenmesi

Kişi, aile büyüklerinden biri ile ters düşecek, bu yüzden hiçkimsenin beklemediği bir karar vererek evinden ayrılacak ve uzunca bir süre boyunca dönmeyecek demektir. Rüyada kuzeninin evlenmesi ve boşanması, eğitim hayatında üzerinde bir türlü anlaşılamayan bir konu hakkında bazı adımlar atılacağına ve bu adımlar sayesinde sorunun çözüleceğine yorumlanır.

Rüyada Kuzenini Gelinlikle Görmek

Bolluk ve bereketle geçen bir dönemin yakın bir akrabadan görülecek bir kötülük yüzünden sona ereceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına işarettir. Rüyada kuzenini siyah gelinlikle görmek, iş hayatındaki rakiplerin yüzlerini güldürecek ve kazançlarına kazanç katacak bir sıkıntıya düşüleceğine alamettir.

Rüyada Kuzen Düğünü Görmek

Yapılacak bir toplantının ardından alınan kararların bir türlü yerine getirilecemeyeceğine, bu yüzden iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına ve hedeflenen amaçlara bir türlü ulaşılamayacağına rivayet edilir. Rüyada kuzen düğünü görmek ve ağlamak, gerginliğe sebep olacak kişi yüzünden işle ilgili olarak verilen kararın bir türlü gerçekleştirilemeyeceği düşünüldüğü bir sırada yapılacak bir atılım sayesinde herkesin şaşkına çevrileceğine işarettir.

Rüyada Kuzen İle Konuşmak

Boş işlerle uğraşmaya, eldeki maldan olmaya, sıkıntı çekmeye, tartışma yaşamaya, aile büyüklerinden laf işitmeye, dert çekmeye, boş kişiler için nefes tüketmeye ve zorluklarla boğuşmaya delalettir. Rüyada kuzen ile küfürlü konuşmak, iş hayatında kazanılacak başarıların önünde engel olarak duran bir kişinin, bir ahbabın araya girmesiyle uzaklaştırılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine ve cebe yüklü bir miktarda para gireceğine alamettir.

Rüyada Kuzen Ölmesi

Rüya sahibinin, uzun zamandan beri yaptığı işe deyim yerindeyse taş koyan bir kişinin, ikaz edileceğine, daha sonra işlerin açılacağına, kazancın artacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve kazancın günden güne artacağına ve ferahlığa çıkacağına rivayet edilir. Rüyada kuzen ölmesi ve dirilmesi, uzun zamandan beri kötü giden ve bir türlü düzelmeyen bir işin çalışılan ekiple arayı açacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına ve sevilen bir arkadaşla iş ortaklığının bozulacağına delalettir.

Rüyada Kuzen Görmenin   Yorumu

Kuzen bir güç unsurunu ve bir dayanağı ifade eder. Kuzen birinci derece yakın demektir yani aynı kandan aynı soydan gelen kimsedir ve dolayısıyla da deyimde olduğu gibi insanlar arasında et ve tırnak misalidir. Tabii arada istisnai durumlar yok değildir. Kuzenleriyle, amca, dayı, teyzeleriyle hiç görüşmeyen ya da düşman olan kimseleri dahil etmezsek bu bir dayanışmanın göstergesi demektir. Kuzen simgesel bir objedir ve belki de bireyin hayatındaki o dayanak kardeşi, annesi, babası veya kan bağı olmayan ama yediği içtiği ayrı gitmeyen bir arkadaşı ya da dostudur. Kuzen, bireyde sıcaklık, samimiyet ve güven duygusu uyandıran kimseyi ifade eder.

6
7
3
0
3
1
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡