Rüyada Okula Giden Çocuğun Olduğunu Görmek tabiri

İş bulmak veya bir tanıdığın yanında işe başlamak, daha geniş bir eve çıkmak, iş açmak anlamındadır.

Rüyada Okula Giden Çocuğun Olduğunu Görmek tabiri

Okula giden kız çocuk çalışma hayatı boyuna akademik çalışmaların devam edeceğine, okula giden erkek çocuk da mal sahibi olmaya tabir edilir.

Rüyada Çocuğu Olmayan Birinin Kız Çocuğu Olduğunu Görmek

Size yapılacak bir iyiliğin karşısında duygulanacağınızı ve o kimseyle aranızdaki bağın çok daha fazla güçleneceğine, yoksul kimseler için kendilerine el uzatan devlet büyükleri sayesinde rahata ermeye tabir edilir.

Rüyada Evlenmeden İkiz Çocuk Doğurmak

Doğru hedefler koyduğunuzu fakat aceleci davranmanız yüzünden bazı fırsatları kaçıracağınızı bildirir. Başa gelen olumsuzluklardan ders çıkararak hareket etmeniz halinde tüm hayallerinizin gerçek olacağını, ufak tefek aksilikler çıksa da yolunuzda başınız dik bir şekilde yürüyeceğiniz manasına gelir.

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

Sanatla uğraşan kimseler için topluluklara ulaşacak eserler meydana getirmek, yurt dışında çalışmalara katılmak, ismini camiada duyurmak manasına gelir. Hamile olmak aynı zamanda kendine yapılan haksızlıklardan dolayı bunalmış olan kimselerin çevre değiştirerek rahatlayacaklarına da yorumlanır.

Rüyada Düşük Yapmak

Bir hevesinizin, önemli bir isteğinizin kursağınızda kalmasına yorumlanır ancak bu olumsuzluk bir yandan da içinde iyilik barındırır. Kişi için hayırlı olmayan bir işin daha başında bozulacağına alamet eder.

Rüyada Doğum Yapmak

Ferahlamak ve nihayet her türlü sorundan uzaklaşmak, huzur içinde bir süreç geçirmek demektir. Kişiyi sıkan her türlü olumsuzluğun hızla uzaklaşacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, sağlık sorunlarını halletmeye tabir edilir.

Rüyada Hastane Görmek

Çaresizliğe düşülecek bir dönemi bildiren rüya, yanış insanlara güvenmek suretiyle kaybedilen paraların kişinin tüm yaşam düzenini bozacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına da işaret eder. Hastane gören kimseler önemli kararlar almak, kendilerine zarar veren insanlardan uzaklaşmak için önemli kararlar verirler.

Rüyada Çocuk Emzirmek

Uzakta yaşayan ve çok sevilen birine kavuşarak mutlu olmak, ani bir seyahate çıkmak, akrabalarla bir araya gelmek demektir. Kız çocuk emzirmek rahatlamak, borçlardan kurtulmak, ruhsal sıkıntılardan kurtulmak, erkek çocuk emzirmek geçmişten çok daha konforlu bir hayata kavuşmak anlamına gelir.

Rüyada Çocuk Aldırmak

Nişanlı kişiler için son anda fikir değiştirerek evlenmekten vazgeçeceklerine, ilişkilerindeki sorunları daha net görüp, değerlendirdikleri için farklı bir tercihte bulunacaklarına, kötü giden bir işi kapatmaya ve zararlı ortaklıklardan dönecek olmaya tabir edilir.

Rüyada Çocuğun Olduğunu Görmenin  Yorumu

Aşırı şefkatli biri olan rüya sahibinin, çevresindeki olumsuzluklara duyarsız kalmadığını, elindeki her imkanı yoksullarla, çaresiz insan ve hayvanlara yönlendirdiğine yorumlanır. Sevgi dolu bir kalbe sahip kimselerin yaşamlarını her zaman pozitif düşündüğüne ifade edilir.

3
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡