Rüyada Nohut Almak

Nohut alan kişi ailesinden kalan mirası bir servete dönüştürür ve aklını, pratik zekasını kullanarak hayat koşullarını çok ileri bir noktaya taşır.

Rüyada Nohut Almak

Kısmetlerin arka arkaya geleceği, evdeki bereketin dolup taşacağı, herhangi bir şekilde rızkını kazanmakta zorluk çekmeyecek olan rüya sahibinin işlerinde de kolaylık elde edeceğini işaret eder. Prensipli ve disiplinli çalışmasıyla kişiyi bekleyen geleceğin parlak başarılarla dolu olacağını muştulayan rüya, kazancın da bu süreçte yükseleceğini, kişi bekarsa evleneceği kimsenin de maddi olanaklarının iyi olacağını bildirir.

Rüyada Küflenmiş Nohut Görmek

Ele geçen bir fırsatı bir türlü göremeyen ve değerlendirmekte geç kalan rüya sahibinin hayat boyu duyacağı pişmanlığın tabiridir. Küflenmiş nohut borçlarda bir artış olacağını, rüya sahibinin bir türlü iki yakasını bir araya getiremeyeceği gibi, eşinin, çocuklarının isteklerini gerçekleştirememekten dolayı üzüntü duyacağını işaret eder. Kazancın bereketsiz olması nedeniyle huzursuz bir hayat sürdürüleceğini, elindekilerin değerini bilmeyen kişilerin akıllarının sonradan başlarına geleceğini de ifade eder.

Rüyada Çiğ Nohut Yemek

Çiğ nohut yemek genellikle makbul olmayan işler peşinde koşulduğunu ve kişinin ailesinin hoşuna gitmeyen bir yaşam tarzı benimsediğini ifade ederken, günaha girmekte beis görülmediğini, dini inancına gereken önemi vermeyen rüya sahibinin kendisine yapılan uyarılar karşısında sert bir tutum takındığını da bildirir. Acele verilen kararların sonucunda zarar etmek, başkalarının aklıyla girişilen işlerden beklenenleri elde edememek ve yaşanılan hayal kırıklıkları neticesinde özgüven eksikliği yaşamak manasına da gelir.

Rüyada Kavrulmuş Nohut Yemek

Kavrulmuş nohut erişilen rahatlığı, rehaveti, bugüne dek yapılan çalışmaların neticesini alıp, köşesine çekilen rüya sahibinin hayatını belli bir standartta sürdüreceğini bildirir. Genellikle erken emekliye ayrılmayı ifade eden rüya, sahip olunan maddi koşulların kişinin bundan sonraki hayatını çalışmadan, dinlenerek ve gezerek geçirmesine yeteceğini, kimseden yardım istemeden, kendi imkanlarıyla konforlu şekilde yaşayacağını tabir eder. Kavrulmuş nohut genç kimseler için ailelerinin kendilerine sundukları maddi imkanlar sayesinde hayattan yara almadan, sıkıntıya düşmeden yaşayacaklarını, işlerini kurarken sorun yaşamayacakları gibi, hazır para sayesinde lüks içinde olacaklarını da ifade eder.

Rüyada Etli Nohut Yemek

Düğün anlamına gelir ve bekar kişilerin yakın zamanda yuva kuracaklarına veya yetişkin evlatları olanların söz, nişan gibi bir tören için hazırlık yapmaya başlayacaklarına alamettir. Zengin bir aileye gelin gitmek demek olduğu gibi, kişinin maddi herhangi bir sorununun kalmayacağını, iş arayanlar için parayla ilgili sorumluluk alacakları birimlerde görev yapacaklarını veya bankada çalışacaklarını işaret eder.

Rüyada Nohut Toplamak

Tarlada nohut toplamak zorluk çekilecek işler yapılacağını, fiziksel açıdan yorgunluk çekileceğini ancak ilerleyen zamanlarda çekilen tüm sıkıntıları unutturacak güzel sonuçlar alan rüya sahibinin yüzünün güleceğini nitelendirir. Nohut toplayan kişinin çok sayıda çocuğu olur ve evinin rızkı tükenmez. Berekete yorumlandığı gibi, tamamen alın terine dayanan paralar kazanmanın, çocuklarına helal lokma yedirmenin gururunu taşımanın da alametidir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡