Rüyada Nişana Gittiğini Görmek

Rüyasında güzelce hazırlanarak bir nişana gittiğini gören, insanların takdirini ve sevgisini kazanacak hareketlerde bulunur.

Rüyada Nişana Gittiğini Görmek

Bu rüya sevindirici, müjdeli bir haberdir. Rüyada nişana giden kişi hiç ummadığı yerlerden kendisini mutlu edecek havadisler alır. Bu gelecek güzel günlerin habercisidir. Rüyada tanıdık biri ile nişanlanmak; sıkıntı ve üzüntü yaşayacağınıza, tanımadığın biri ile nişanlanmak; bir tehlike ile karşı karşıya kalacağınıza, tanımadığınız iki insanın nişanlandığını görmek; mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada Zorla Nişanlandırıldığını Görmek

Bu rüyayı gören kişi hiç beklemediği yerlerden nimetler kazanır, bereketli ve bolluk dolu günlerin geleceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işarettir. Rüyasında zorla nişanlandırılan kişi geleceğe dair planlarını gerçekleştirir. Yine kısa sürede ulaşacak müjdeli bir haberdir. Bazı yorumculara göre de bu rüya sıkıntıya işaret eder. İstemediği bir şey yapmaya, hatalar işlemeye ve sonra bu hatalardan dönerek pişman olmaya yorulur.

Rüyada Kız Veya Erkek Çocuğunun Nişanlandığını Görmek

Rüyasında çocuğunu nişanlanıyor gören kimse hastalıklarında şifa bulur. Bu rüya sağlık konusunda problem yaşayanların kısa sürede eski sağlıklarına kavuşacaklarına işarettir. Yine bazı yorumculara göre bu rüya hayırlı evlattır.

Rüyada Zorla Nişanlanmak

Sürekli nükseden bir hastalığın yakın bir zaman içinde tedavi edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yeni iş fırsatları elde edileceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve tartışmaların sona ereceğine yorulur. Rüyada yabancıyla zorla nişanlanmak, aile hayatına adım atmak için bir karar verileceği, eğitimle ilgili olarak yarım kalmış bir işin tamamlanacağı, bir yanlış anlaşılmadan ötürü kalbi kırılan bir kişiden özür dileneceği, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kaldırılacağı, yeni bir eve taşınılacağı ve değişen çevre sayesinde hem aile hayatında hem iş hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağı anlamına gelir.

Rüyada Sevdiğinle Nişanlanmak

Rüya sahibinin, uzun bir zamandan beri sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabasına maddi ve manevi açıdan yardımcı olacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorumlanır. Rüyada sevdiğinle kaçarak nişanlanmak, kısa süreli bir sıkıntının ya da zarar edilecek bir işin ardından bol kazanç ve yüksek bir makam getirecek bir işe girileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına ve çocuk sahibi olunacağına tabir edilir.

Rüyada Ölüyle Nişanlanmak

Sonunda pek hayır getirmeyecek bir işe girileceğine, bu işte bir süre sorun yaşanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine ve sıkıntıların çözüleceğine alamet eder. Rüyada tanıdık bir ölüyle nişanlanmak, güzel giden ve parasal olarak bol kazanç getiren bir işin kısa bir süreliğine sekteye uğrayacağı, birçok engelin ve sorunun aşılması ve tecrübeli bir kişiden destek alınması sayesinde çalışmaların devam edeceği ve dertlerin aşılacağına yorulur.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡