Rüyada kuzu almak ne demek?

Kuzu alan kişiler, kendilerindeki yanlışların farkına varırlar ve büyük bir değişim geçirirler. Etraflarına karşı daha şefkat dolu yaklaştıkları gibi, hoşgörülü biri haline gelirler.Rüyada Kuzu Postu Görmek

Rüyada kuzu almak ne demek?

edeceğini ve bu sayede gelirini çoğaltacağını, hakkı olmayan hiçbir şeye el uzatmadığı gibi, başkaları hakkında yanlış bir söz etmekten de korkacağını bildirir. Dinine uygun yaşamayı seçen kimselerin, nefs mücadelesi vermeden, sakin ve sade bir hayat süreceklerine, huzurlarının baki olacağına tabir edilir.

Rüyada Kuzu Derisi Görmek

Kişinin çocukları ile arasında bir mal nedeniyle çıkacak tartışmaya, evlatlarının şimdiden mirasla ilgili problemler çıkarmasından dolayı üzüntü duymaya yorumlanır. Kuzu derisi, baba mesleğini devam ettirmek, aileden kalan bir mirası üstlenmek, evlenilse de anne ve babanın sorumluluğunu üzerine almak, onlara maddi destekte bulunmak anlamındadır. Dünya nimetlerinden yana şanslı olan rüya sahibinin isteklerine kavuşmakta sıkıntı yaşamayacağını da ifade eder.

Rüyada Kuzukulağı Görmek

Taze kuzukulağı gören kişinin parasında bereket, maaşında artış olur. Kuzukulağı yediğini görmek ise duyulduğunda hoşa gitmeyecek bir söz duymak, aile içinde gönül kırıcı bir konuşma yaşamak demektir. Kuzukulağı toplamak ise emek gücüyle zenginleşmeye, şükür içinde olmaya, kimseye muhtaç olmadan, hakkına sahip çıkaracak yaşanacağına alamet eder.

Rüyada Kuzu Kovalamak

Baskıcı, despot bir yöneticiye ya da aile büyüklerine yorumlanan rüya, kişinin kendisini tehdit altında hissettiğine ve bir türlü rahata kavuşamadığına, işleri yoluna sokmak isterken başka sorunların gündeme gelmesine tabir edilir. Herkese eşit mesafede yaklaşan ve iyi niyetini bozmayan kişinin kendisine kötülük yapmayı düşünen kimselere karşı aciz kaldığını ve çaresiz hissettiğini tabir eder.

Rüyada Kuzu Bulmak

Sahipsiz bir kuzu bulmak öksüz, yetim bir çocuğa yardım etmek, iş arayan birine el uzatıp onu meslek sahibi yapmak, alın teri dökerek ekmek parası kazanmak demektir. Sosyal konularda kendisini sorumlu hisseden rüya sahibinin sadece kendisini düşünerek yaşamadığına, başkalarına da yardım etmek adına her fırsatı değerlendirdiğine, yanında çalışanlara yönetici gibi değil, baba gibi yaklaştığına alamettir. Hayırlı bir insan olmaya ve sürekli dua almaya, işlerinde kolaylık bulmaya da yorumlanır.

Rüyada Eve Kuzu Getirmek

Yeni bir bebeğe, sorumluluklarda artışa ve maddi harcamalarda yoğunluğa yorumlanır. Rüya sahibinin her koşulda mutlu olacağını, evlatlarının tüm isteklerini en iyi şekilde karşılayacağını ve onları kimseye muhtaç bırakmayacağı gibi, iyi eğitim alabilmeleri için varını yoğunu ortaya koyacağını tabir eder. Eve kuzu getiren kişinin lokmaları helal olur ve ailesini ömür boyu destekler. Aile büyüklerine karşı da merhametli ve saygılı biri olunduğunu, anne-baba duası aldığını da ifade eder.

Rüyada Kuzu Etinden Yemek Yapmak

Kuzu etinden yemek yapan kişi gözyaşı döker ve acı haberler alır. Genellikle iyiye yorulmaz ve rüyayı gören kişinin mutsuzlaşmasına neden olacak sorunların gündeme geleceğine, sağlığın da bozulacağına, evlatların hayırsız çıkacağına alamettir. Aile sorunlarının uzun sürmesi yüzünden kişinin ruhen yıpranacağını tabir eder. Yakın akrabalardan gelecek üzücü bir hastalık haberinin de işaretidir

4
37
25
33
50
63
102
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡