rüyada Küs Olduğun Birine El Uzatmak tabiri

Rüya sahibinin düşmanlarının her hareketini gözlemleyerek kendi yaşantısını daha garanti altına alacak şekilde davrandığına yorulur.

rüyada  Küs Olduğun Birine El Uzatmak tabiri

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Tokalaşmak / Tamamen mantık çerçevesinde bir araya gelinen biriyle ortaklık kurmak, her an tetikte olmak ve duygularını göstermemek demektir.

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Telefonda Konuşmak

Konuşulanlar rüyanın ana hatlarını belirlediği için önemlidir. Genel olarak iyi bir konuşma yapmak, kişiyi bunaltan bir mevzunun son bulacağına, kötü bir konuşma ise bir süreliğine kişiyi kızgınlığa itecek haberler almaya yorumlanır.

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Anlaşma Yapmak

Rakipleri, düşmanları yakınında tutmak ve zarar görmemek adına her zaman dikkatli davranmak suretiyle güç kazanmak demektir.

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Yola Çıkmak

Akrabaları veya aileden kimselerle parayla alakalı mevzularda çatışma yaşayan kişinin ortak bir yol bulacağına, sorunu tamamen çözemese de en azından bir süreliğine başının rahat olacağına tabir edilir.

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Mahkemelik Olmak

Devletle iş yapan kişilerin aksamalar yaşamasına, ihale kaybetmeye veya bir davada aleyhte sonuç almaya yorumlanır. İnat yapmanın kişiye hiçbir kazanç getirmeyeceğini ve başa gelen her şeyi soğukkanlı, sakin şekilde karşılamanın daha iyi sonuçlar almaya neden olacağını bildirir.

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Sevgili Olmak

Büyük konuşmak ve konuşulan durumun kişinin başına gelmesi anlamına gelir. Rüya sahibinin zaman zaman sinirle de olsa, doğru olmayan kararlar alacağına ve hırs yaparak, başkalarının uyarılarına rağmen hata yapmaya devam edeceğine tabir edilir.

Rüyada Küs Olduğun Biriyle Evlenmek

Eski bir ilişkiyi yeniden canlandırmak, geçmişte sorunlar yaşanan biriyle sıkı fıkı olmak demektir. Bekar kişiler için yıldırım aşkı manasına da gelir.

Rüyada Küs Olduğun Kardeşle Konuşmak

Eğitim hayatı sona eren kimselerin, hayalleri yerine ailelerini mutlu edecek bir tercihte bulunacaklarını ve aile büyüklerinin hastalıkları ya da sıkıntıları nedeniyle tüm sorumluluğu üzerlerine alarak, kendi hayatını sevdiklerine adayacaklarını ifade eder.

Rüyada Küs Olduğun Birinin Öldüğünü Duymak

Sürekli başkalarının hatasına, mutsuzluğuna sevinen kötü niyetli birini alt etmek, bu kimseyi pişman edecek işler yapmak ve hatalı birine doğru yolu göstermek demektir.

Rüyada Küs Olduğun Birinin Kaza Yaptığını Duymak

Ani gelen bir haberle bir anda moral bozukluğu yaşamak, akrabaların yaptığı gizli saklı işler nedeniyle miras olaylarında sorun yaşamak demektir.

Rüyada Küs Olduğun Birinin Düğününe Gitmek

Akılda olmayan, hayali kurulmayan bir çalışma hayatının içinde olmak ve ilerde bu seçim nedeniyle gurur duymak demektir. Geleceğe karşı daha öngörülü olan rüya sahibinin hatasız şekilde yaşamaya çalışacağını, kimseye koz vermeden, doğru bildiği yoldan da şaşmadan yaşayacağını bildirir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡