Rüyada Koyununuzun Kaybolduğunu Görmek Tabiri

Rüyada sahip olduğunuz koyunu kaybetmek iş konusunda çekilecek sıkıntılardır.

Rüyada Koyununuzun Kaybolduğunu Görmek Tabiri

Bu rüya çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, bazı konularda başarısızlık elde etmeye, zarar edip üzülmeye veya kişinin yaptığı yatırımlardan beklediği parayı alamamasına işarettir. Rüyada koyun kaybeden insanlar içindeki itibarını, toplumun kendisine olan takdirini ve sevgisini kaybeder.

Rüyada Çok Sayıda Koyun Görmek

Rüyasında çok sayıda koyun gören kişi her anlamda bereketli, bolluk ve ferahlık içerisinde geçecek bir ömür sürer. Bu rüya oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. Elde edilecek menfaatlere, malın bereketinin artmasına, para kazanmaya, sıkıntılardan kurtulmaya, eğer rüya sahibinin çektiği bir üzüntü, sıkıntı ve zorluk varsa kısa zamanda bunlardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada Koyun Yüzen Bir Kişi Görmek

Rüyasında koyun yüzen bir kişi görmek, gerçek hayatta emri altındakilere zulüm eden, onlara eziyet eden kötü bir idarecidir. Bu rüya, bahsi edilen kişilikte bir adamla çalışacağınıza veya ondan zarar göreceğinize işarettir.

Rüyada Koyun Kuyruğu Görmek

Rüyasında koyun kuyruğu gören kimse, çok zengin, varlıklı, toplum içinde itibarlı ve şeref sahibi bir adamın kızı ile evlenir. Bu rüya bazen de bahsi edilen şekilde bir kimseden yardım görmeye, böyle bir adamın yanında çalışmaya, ondan kendisine gelecek menfaate ve her anlamda ferahlayıp sıkıntıdan kurtulmaya işarettir.

Koyunun Başını Veya Ayaklarını Görmek

Rüyada bir koyunun bacaklarını veya başını görmek elinize geçecek mal, ganimet veya paradır. Bu rüya, kişinin oldukça büyük menfaatlere, çok hayırlı kazançlara kavuşacağına; toplum içinde sivrilen hayırla anılan bir ada sahip olmaya; sıkıntılardan kurtulup, özellikle maddi anlamda feraha ermeye; bir grup insanın başına amir olarak terfi etmeye yorulmaktadır.

0
1
1
0
0
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡