Rüyada Komşusunun Evini Temizlemek tabiri

İyi haldeyken kötü hallere düşecek bir kişiye destek olmaya yorulur. Her insanın başına gelecek bir olaya şahit olmaya, empati kurmaya ve birinin kurtuluşu, geleceği, mutluluğu, sağlığı kısacası hayatı için bazı görevler üstlenmeye alamet eder.

Rüyada Komşusunun Evini Temizlemek tabiri

Rüyada kapı komşunun evini temizlemek, iyi geçinmeye, onu aileden biri olarak görmeye ve en sıkışık zamanlarında gerektiğinde ona borç gerektiğinde de moral vermeye işaret eder. Rüyada mahalledeki bir komşunun evini temizlemek, herkese örnek olacak ve başkalarını da teşvik edecek faydalı bir iş yapmak demektir.

Rüyada Sevmediğin Birinin Evini Temizlemek

Rüyada sevmediğin birinin evinin isteyerek temizlemek, rüyayı gören kişinin olgun davranarak kendisi hakkında dedikodu yapmış, ona haksızlık etmiş, arkasından konuşarak günahını almış ya da iftira etmiş bir kişiyi affedeceği anlamına gelir. Rüyada sevmediğin birinin evini gönülsüzce ve başkalarının zoruyla temizlemek, sırf araya girecek insanların hatırına bir düşmanlığı ya da küslüğü bitirmeyi kabul etmeye alamet eder.

Rüyada Su Basan Evi Temizlemek

Rüyada su basan ev rüya sahibinin kendi eviyse eğer, hane içinde aile bireylerinin dışında gelişen ve zahmet çekmeyi getirecek bir takım olayların yaşanacağına işaret eder. Biraz sabır, gayret ve inançla aşılacak sadece insanları oyalayacak ve yoracak türden sorunlardır. Rüyada başkasının evine su bastığını ve onu temizlediğini görmek, bir hayır işi yaparak insanların içinde bulunduğu bir zarureti gidermeye bundan da çok büyük bir huzur duymaya yorulur.

Rüyada Ev Temizlemenin  Yorumu

Rüya sahibi olan bireyin değişime ihtiyaç duyduğunu ama en çok da  anlamda buna ihtiyacı olduğunu yansıtır. Birey yaşadığı kötü günlerin etkilerinden ruhunu arındırmak ve üzüntüyü gönlünden silip atmak istiyor demektir. Temizlik, rüya sahibinin yaşadığı yıkımları, kayıpları, maddi manevi zararları, gönül ve hayal kırıklıklarını yaşamından uzaklaştırmak ve izlerini silmek istediğinin açık ve net bir göstergesidir. Birey gelecek günlere inanmak istiyor ve kendini bu yönde telkin ediyordur.

 

9
0
2
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡