Rüyada Komşular Görmek

Rüyada komşular görmek, endişeli bekleyişe, sahip olunan sırların ortaya çıkmasından duyulan korkuya, itham altında kalmaya ve kendini açıklamak zorunda olmaya yorumlanır.

Rüyada Komşular Görmek

Kişi hakkında, özellikle ailesini hedef alan bazı dedikodular yapıldığını, bu sözler nedeniyle evde huzurun kaçacağını, kişinin çevresiyle arasında soğuk rüzgarlar eseceğini ifade eden rüya, asap bozukluğuna neden olacak olaylara, aile içi meselelere burnunu sokan kimselerin varlığına, haneye gelip laf taşıyan arkadaşlar nedeniyle pek çok tartışmanın yaşanacağına tabir edilir. Kendini komşularla kavga ederken görmek girilecek bir laf dalaşına ve iftiraya uğramaya alamettir. Komşuların eve oturmaya geldiğini görmekse, kişinin başarılarının, geçim kolaylığının başka insanlar tarafından çekememezlikle karşılandığına, fesat duyguları olan insanlarla arkadaşlık etmeye, özel hayatın malzeme haline geleceğine işarettir.

Rüyada Kavga Eden Komşular Görmek

Kendi içinde kavga eden komşular görmek, daha önce atılan bir iftiradan kurtulmak, kendini savunmak ve yüzünün akıyla olaylardan sıyrılmak manasındadır. Aile birliğine, bağlılığına asla zarar gelmeyeceğini, kişinin her koşulda dimdik ayakta duracağını ve yaşanan hiçbir tatsızlığı dışarı yansıtmayarak, anında çözüm bulacağını ifade eder. Kıskançlık duyulacak bir hayat yaşamaya, lükse, rahata ve konfora delalet eden rüya, hizmetçileri olmaya, her türlü özel zevkini tatmin edecek maddi rahatlığa kavuşmaya da tabir edilir.

Rüyada Yemek Getiren Komşular Görmek

Eve yemek getiren komşular görmek, hayırlı bir iş için hanede oluşacak kalabalığa delalet ettiği gibi, düğün yemeğine, nişan yapmaya veya söz törenine yorulur. Ailecek sevinç duyulacak anları bildiren rüya, muradına erecek olan rüya sahibinin, duygularını tüm eş ve dostlarıyla paylaşacağına hayatının en güzel zamanlarını yaşayacağına alamettir.

Rüyada Komşular Görmenin   Yorumu

Mahremine düşkün rüya sahibinin, hiç kimseyle hayatına dair detayları paylaşmadığını, sır saklamak konusunda çok becerikli olduğu gibi, başkalarının açıklarını aramayıp, gördüğü kusurları da örtmeye çalıştığını ifade eder. Ketum kişiliğe, aileye düşkünlüğe de yorumlanır.

3
1
0
0
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡