Rüyada Karanlıkta Kaçmak

Rüyada karanlık bir ortamda bulunduğunuzu ve burada tehlikelerden kaçtığınızı görmeniz, sıkıntı yaşamaya işarettir.

Rüyada Karanlıkta Kaçmak

Bu rüya çevrenizdeki kötü arkadaşlar nedeni ile yoldan çıkmış bir halde bulunduğunuzun ve bu durumdan kurtulmak için her şeyden önce bu arkadaşları terk etmeniz gerektiğinin bir göstergesidir.

Rüyada Tabancalı Bir Adamdan Kaçmak

Rüyasında tabancalı bir adamdan kaçan kimse, dünya hayatında çeşitli korkular yaşar. bu rüya çeşitli konularda endişe duyduğunuzun, bu nedenle de sürekli sıkıntı içinde yaşadığınızın bir göstergesidir. Tabancalı adam sizin dünyevi korkularınızdır. Bazen de zararlı arkadaşlar, günahlar, gerçek hayattaki kötülükler ve maddi sıkıntılar anlamlarına gelir.

Rüyada Araba İle Kaçmak

Rüyada araba ile kaçmak, işinizde yaşayacağınız zorluklardan kolay bir şekilde kurtulacağınıza ve korktuğunuzdan emin olacağınıza işarettir. Bu rüyayı gören kişi çeşitli musibetlerle karşılaşır. Fakat sabretmesi sonucunda bu musibetleri kolayca atlatarak daima ferah ve güzel bir hayat sürer.

Rüyada Deli Birinden Kaçmak

Bu rüya, gerçek yaşamda dengesiz tavırları ile insanlara eziyet veren bir adamın göstergesidir. Gerçek hayatınızda böyle bir kişi ile karşılaşarak onun verdiği zararlardan size de bulaşacağına; bu nedenle böyle bir kimseyi gördüğünüzde onunla en az seviyede konuşup muhatap olmanız gerektiğine işarettir.

Rüyada Sevdiğin Birinden Kaçmak

Bu rüyayı gören kişi ile sevdiği kişi arasında birtakım yanlış anlamalar meydana gelir. Bu rüya bazen de sevdiğiniz kişi ile birlikte yapacağınız güzel işlere, bazı konularda ona muhalefet etmenize, çıkacak kısa tartışmalara da yorumlanır.

Rüyada Ölmüş Birinden Kaçmak

Bu rüyayı gören uzun ömürlü olur. Eğer o kişiyi yaşarken tanımışsa, onun yaptığı hataları tekrarlamaz ve kendisi güzel bir yaşam sürer. Ölmüş birinden kaçan kişi maddi manevi her alanda başarılı olur. Bu rüyayı gören arzu ve isteklerine kavuşur. Ölmüş birinden kaçan ve sonunda onun tarafından tutulan kimse, tanıdığı o ölüye hayır dua etmelidir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡