Rüyada Kano Görmek

Rüyada kano görmek, pratik zekanın ifadesi olduğu gibi, kişinin her türlü probleme mantıklı yaklaştığını ve iradesine hakim biri olarak soğukkanlılığını koruyarak hareket ettiğini işaret eder.

Rüyada Kano Görmek

Genellikle ayakları yere sağlam basan ve bulunduğu yerin, mevkinin hakkını veren, elindekilerin, sahip olduğu yeteneklerin farkında olan kişileri bildirir. Aşk habercisidir ve bekar kişilerin nihayet gönüllerinden hep geçirdikleri gibi, karakteri sağlam, her konuda kişiye yardımcı olacak, fedakar bir eş adayı bulacaklarına ve aralarındaki sevgi bağının çok güçlü bir hale geleceğine alamettir. Kanoya binen kişi bekarsa evlenir, evli ise yeni bir taşınma, şehir değişikliği yahut çocuk isteği ile ilgili gündeme sahip olunur. Eski, kırık, dökük bir kano görmek ise sonuçları tahmin edilemeyen bir işe girerek küçük de olsa hayal kırıklığı yaşamak nedeniyle üzülmeye yorumlanır.

Rüyada Kano Almak

Kano almak, küçük ticarethanelere sahip olmak, kendine ait az ama yeterli kazanç elde edilecek bir iş sahibi olmak demek olduğu gibi, rüya sahibinin sevdiği kişiye pahalı olmayan ama manevi değeri yüksek bir hediye alacağını işaret eder. Rüyayı gören bayansa, eşinden gelen bir sürpriz hediye demektir. Kano alıp binmek ise hayat boyu kendi kararlarını almak, başkalarına muhtaç olmadan yaşamak şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kano Kullanmak

Bir denizde kano kullanmak kişinin ufkunu genişletecek ve ona işine yarayacak önerilerde bulunacak biriyle tanışılacağına, bu kimse sayesinde yeni bir iş kolunda para kazanmaya başlamaya delalettir. Bir gölde kano kullanmak ise orta ölçekli yatırımlar yapmak ve ilerleyen yıllarda ev sahibi olmak demektir. Nehirde kanoya binmek çelişkili kararlara, iş konusunda güçlü rakiplerle uğraşmak zorunda kalmaya tabir edilir.

Rüyada Kano Görmenin Psikolojik Yorumu

Bütünden ziyade küçük ayrıntılarla uğraşmak ve bu yüzden sorunları çözmekte zorluk çekmeye işarettir. Aynı zamanda çok onurlu bir yaşam sürdürüldüğünü ve kimseye derdini açmadan, zorluk çektiğinden bahsetmeden yaşamak demektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡