Rüyada Kanlı Çarşaf Görmek

Rüya sahibinin birine yaptığı fenalıktan sonra duyduğu pişmanlığı ifade eder ve bu durumun vicdan azabıyla uzun müddet yaşanacağını bildirir.

Rüyada Kanlı Çarşaf Görmek

Başkasının sakat kalmasına ya da ölümüne neden olacak bir kazaya karışmak, anlık dikkatsizlik yüzünden telafi edilemeyecek yanlışlar yapan rüya sahibinin günahlarla dolu yaşantısına dikkat çeker.

Rüyada Gözüne Kan Oturması

Başkasına ait olan mala ya da kazanca sahip olmak istenildiğini, kişiye hak olmayan bir paranın zimmete geçirileceğini ve hayrının görülmeyeceğini, kendisiyle beraber günahsız insanları da haram mala teşvik eden rüya sahibinin iki yakasının bir araya gelmeyeceğini işaret eder.

Rüyada Kulaktan Kan Gelmesi

Hoş olmayan sözler işitmek demektir ve genellikle kişinin aile içinden birinden duyacağı acı sözler nedeniyle küslük yaşayacağını, o kimseyle uzun zaman konuşmayacağını ve kendisinden özür dilense de affetmeyeceğini işaret eder. Evlatlar arasında ayrım yapmak ve haksızlık etmek anlamına da gelir.

Rüyada Kan Damlası Görmek

Halıda kan damlası görmek eve gelen kişilerin rüya sahibi hakkında dedikodu yaptığına alamet eder. Mutfak tezgahında kan damlası görmek bereketsiz kazanca, maddi zorluklara ve geçim sıkıntısına işaret eder. Kişi giysileri üstünde kan damlası görürse yaptığı bir hatadan dolayı af diler ve Allah’a sığınıp tövbe eder.

Rüyada Kan Lekesi Görmek

Kıyafetlerinde kan lekesi gören kişiye haksız yere iftira atılır. Kişiye zararı dokunmayacak olan bu durumun yanı sıra, düşmanların işbirliği yaparak kişinin işine engeller çıkaracağını, aile birliğini sarsmak için çaba harcayacaklarını tabir eder. Yerde kan lekesi görmek ise bir kazadan son anda kurtulmak, sağlıkla ilgili geçici bir rahatsızlık yaşamak demektir.

Rüyada Kan Tutması

Kişinin kendisine hak olmayan bir maldan feragat edeceğini, aile üyelerinin haksız kazanç elde etmesini engelleyeceğini ve her zaman doğrudan yana tavır takınacağını, çıkarlarına ters düştüğü için rüya sahibiyle görüşmeyi kesecek insanlar olacağını tabir eder.

Rüyada Kan Durdurmak

Bozuk giden işleri toparlamak, kazanç elde edilen işte daha fazla çaba göstermek ve yanlışlardan dönmek demek olan rüya, inancını kuvvetlendirmek, çevre değişikliği yapmak ve kötü alışkanlıklardan vazgeçmek demektir. Kan durdurmak kalbinden kin ve öfkeyi söküp atmak, eski defterleri kapatarak yepyeni bir başlangıç yapmak şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Bacağından Kan Aktığını Görmek

Kişinin maneviyatına etki edecek bir olayın yaşanacağını, rüya sahibinin yüzüne iyi görünüp, arkasından pek çok kötü söz söyleyen biriyle bağların kopacağını, kişiyi maddi olarak sömürmeye çalışan insanlar olduğunu ifade eder. Bacağından kan aktığını gören kimseler güvendikleri insanlarla mesafe olarak uzak kalırlar ve kendilerini yalnız hissederler.

Rüyada Kan Laboratuvarı Görmek

Eve hırsız girmesi, değerli bir eşyanın ya da takının kaybolması nedeniyle yaşanacak sıkıntıya işaret eder. Kendisini kandırılmış hisseden rüya sahibinin deyim yerindeyse yaşın yanında kuruyu da yakacak olmasına ve sevdiği insanlara da kuşkuyla bakarak onları inciteceğine delalettir.

Rüyada Kan Verip Hayat Kurtarmak

Ahiret hayatına pek çok sevapla gitmek, dünyadaki iyiliklerin dışında Allah katında da çok makbule geçen işler yapmak, hayır sever biri olarak anılmak ve arkasında güzel şeyler bırakacak olmak demektir.

Rüyada Kan Görüp Bayılmak

Manevi duygularına ağırlık veren rüya sahibinin bugüne kadar yaptığı yanlışları görerek tüm hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına alamettir.

Rüyada Kan İçip Kusmak

Zorlu sınavlardan geçen rüya sahibinin artık feraha ereceğinin müjdesini verir. Kişi kendi hatalarından ders aldığı gibi, yaşamındaki tüm olumsuzlukları temizler ve işlerini düzene sokar.

3
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡