Rüyada Kafanıza Kuşun Düştüğünü Görmek tabiri

Rüyada dururken birden kafanıza bir kuşun düştüğünü görmeniz, yakında bir hayli kalabalık bir misafir grubunun gelmesine işarettir. Bu rüya bazen de hayırlı kısmete, bereketli rızığa ve geçimi güzel yollardan sağlamaya işarettir.

Rüyada Kafanıza Kuşun Düştüğünü Görmek tabiri

Rüyada Çirkin Bir Kuş Görmek / Rüyasında çirkin bir kuş gören kimse üzüleceği bir haber alır. Bu rüya, sıkıntı içine girmeye, bazı havadisler sonucunda keder içinde bulunmaya veya istediği bazı şeylerin aslında kendisi için hayırlı olmamasına işarettir. Çirkin kuş bazen de elde edilecek haram mala veya hayırsız kazanca yorulur. Bu rüyayı gören kimse kendisine faydası dokunmayacak para ve mal için çalışıp çabalar.

Rüyada Üzerine Kuşun Pislediğini Görmek

Rüyanızda üzerinize bir kuşun pislediğini görmüşseniz yakında çok güzel ve size oldukça fazla yakışan bir elbise alır. Bu rüya genellikle dünya nimetlerine yorulmaktadır. Kişinin dış görüntüsü ile saygı kazanmasına, takdir toplamasına işarettir.

Rüyada Akbaba Kuşu Görmek

Rüyada görülen akbaba genellikle iyi sayılmamaktadır. Bu rüya kişinin şan ve şerefini kaybedeceğine, makamının elinden gitmesine veya o halkı yöneten kişilerin yakında gideceğine veya devlet adamları içinde oldukça yüksek bir derecede bulunan bir kişinin ölmesine yorulur.

Rüyada Kuş Tuzağı Görmek

Rüyasında kuş tuzağı gören kimse, uzun süredir beklediği bir isteğine kavuşur ve bir arzusu gerçekleşir. Bu rüya bazen de aranan bir kimsenin bulunmasına, suçluların cezasını çekmelerine, hakka riayet etmeye, kendisine iftira atılan bir kimsenin bu iftiradan kurtulmasına veya yapılan haksızlığın ortaya çıkmasına işarettir.

Rüyada Kuş Yavrusu Görmek

Rüyada kuş yavrusu görmek farklı şekillerde yorulmaktadır. Kuş yavrusu bazen evlada yorulur yani evli bir kimse bu rüyayı görse çocuk sahibi olur. Bazen de bu rüya kötü fiillere ve zinaya işarettir. Kuş yavrusunu bir kuşun beslediğini görmek kötü eylemler sonucunda günaha gireceğinize veya insanların sizi kötü davranışlarınızdan dolayı ayıplayıp, tahkir edeceğine işaret eder.

Rüyada Kuş Kanadı Görmek

Rüyada görülen kuş kanadı mal ve mevkidir. Kuşun rüyada kanat çırpması ele geçecek çok miktardaki mala işaret eder. Kuşun kanadının kırılması ise işlerinizin bozulmasına, mal kaybetmeye, mirastan gelecek hayırsız kazanca veya çalışma hayatında yaşayacağınız türlü zorluklarla canınızın sıkılmasına yorulmaktadır.

Rüyada Kuş Gagası Görmek

Rüyada kuş gagası görmek şan ve şöhrete bazen de çok konuşmaya, konuşurken yalan söylemeye veya sürekli konuştuğu için hata yapmaya işarettir. Rüyasında kuş gagası olduğunu gören mal elde eder. Kuşun gagasından bir şey çıktığını gören kimse oldukça büyük bir mevkiye ulaşır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡