Rüyada İstanbul’a Yolculuk Yapmak

Kişinin ticaret ya da hava değişikliği yani kafa dinlemek ve tatil yapmak amacıyla şehir değişikliği yapmayı istediğine işarettir.

Rüyada İstanbul’a Yolculuk Yapmak

Aynı zamanda İstanbul’u daha önce görmediyse İstanbul’a duyduğu merakına ve onu görme hevesine yorulur.

Rüyada Umreye Yolculuk Yapmak

Rüyayı gören kişinin gerçek anlamda umre ziyareti yapmak istediğine ve bunun için birikim yaptığına ve doğru zamanı beklediğine alamettir. Kişinin,umreyi görmeyi ne kadar arzu ettiği ve bunun rüyalarına bile girdiği anlamına gelir. Kişi bu kutsal amacına er ya da geç nail olacak demektir.

Rüyada Deniz Yolculuğu Yapmak

Kişinin beklediği biri olduğuna işarettir. Rüyayı gören kişinin gözünü yollarda bırakan, onu tatlı ve telaşlı bir bekleyiş içerisinde bırakan bir haberin ya da bir insanın varlığına yorulur. Gözleri ıraklara yatırıp beklemektir. Aynı zamanda, bu bekleyişin her iki tarafın da atacağı adımlar sayesinde kısa süreceğine ve sonunda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada Ailece Yolculuk Yapmak

İki şekilde yorumlanır. Kişinin gurbette olması durumunda yıllık iznini yani tatilini sevdiği kişilerle geçireceğine alamettir. Eğer kişi sılasındaysa iş hayatında çok güzel bir mevkiye terfi alacağına delalet eder. Her durumda aileye duyulan özleme, onlardan uzak geçirilen zamanların acısını çıkarmanın heyecanı içinde olmaya ve onlara doymak için gün saymaya işarettir.

Rüyada Tek Başına Yolculuk Yapmak

Kişinin özgürlüğüne olan düşkünlüğüne yorulur. Çoğunlukla kendisiyle baş başa kalmak istediği, bundan büyük keyif aldığı ve mümkün olduğunca tüm planlarını kendi hayatına uygun şekilde yaptığı anlamına gelir. Aynı zamanda yalnızlık olarak değerlendirilir.

 

Rüyada Trene Binip Yolculuk Yapmak

Rüyayı gören kişinin,son derece alçak gönüllü, kaderine razı, fazlasında gözü olmayan, sıcak bir çorbası ve kalacak yeri olduğu sürece şükür edecek kadar az beklentileri olan kimse olduğuna işarettir. Bu kişi temkinli adımları sayesinde kolay kolay orda kalmaz, üzülmez, sıkıntıya düşmez ve en önemlisi de hayal kırıklığına uğramaz demektir.

Rüyada Tır İle Yolculuk Yapmak

Çetin şartlara katlanmak zorunda kalınabileceğine yorulur. Rüyayı gören kişinin imkânlarının kısıtlanabileceğine, bu nedenle daha fazla çalışma ihtiyacının ve mecburiyetinin doğabileceğini bu durumda bazı lükslerinden hatta haklarından feragat etmesi ve fedakârlık yapması gerekebileceğine işarettir.

Rüyada Beyaz Arabayla Yolculuk Yapmak

İşle ya da aile ile ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir isteğin gerçekleşmesi demektir. Beyaz saflığın, masumiyetin ve temizliğin göstergesi olduğu için kişinin iyi niyetlerinden birini yaşamasının kendisine nasip olacağı anlamına gelir. Ayrıca, istenen ve arzu edilen her şeye yakın bir zaman içinde ve çok zahmet çekmeden kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada Yolculuk Yaptığını Görmenin Yorumu

Aslında kişinin içsel yolculuğudur yani kendisine yaptığı yolculuğun bir göstergesidir. Gerek geçmişi gerekse geleceği ile alakalı olarak bilinçaltında biriktirdiklerini dışa yansıtmasının bir şeklidir. Geçmişte yaptığı tüm hataları, pişmanlıkları, kalp kırıklıkları, üzüntüleri, maddi ve manevi kayıpları ile yüzleşerek yaşama dair edindiği tecrübeleridir. Aynı zamanda bireyin bunlar konusunda nerede kusurlu ve eksik olduğu konusunda kendi kendisiyle yüzleşmesi, hesaplaşması ve kendini tenkit etmesi demektir.

Gelecekle ilgili de yaşamdan neler beklediği, neler yaşamak istediği, planları, öncelikleri, mecburiyetleri, hobileri yani ömrünün kalanına dair yaşamdan ne umduğu üzerindeki arayışına yönelik psikolojik etkileşimdir. Umut etmek, hayal kurmak ve uğraş edinmek yaşam devam ettiği sürece bireyde hep var olacak kavramlardır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡