Rüyada Hastane Koridoru Görmek

İnsanların üzüldüğü ve ağladığı bir hastane koridoru görmek, kötü bir gelişme ve üzüntüye meal verecek bir habere yorulur.

Rüyada Hastane Koridoru Görmek

Rüyada insanların sevinç ve keyif içinde olduğu bir hastane koridoru görmek yaşamındaki engellerin ve onu zorluklara düşüren sorunların kolaylıkla ve kısa süre içinde giderileceğine delalettir.

Rüyada Hastane Odası Görmek

Aydınlık, temiz, geniş ve ferah bir hastane odası görmek, güzel ve kişinin menfaatine olacak büyük ve kalıcı olacak bazı değişimlerin yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada kirli, havasız, karanlık ve küçük bir hastane odası görmek, kişinin bunalmasına, ruhunun sıkılmasına, hayatının da kendisi için zehir olmasına neden olacak bir süreçten geçeceğine yorulur.

Rüyada Hastane Kapısında Beklemek

Rüya sahibinin çektiği çilenin bitmesi, hayatının daha kolay olması ve yaşam şartlarının iyileşmesi için çarelere ihtiyacı olduğuna ve bunun arayışı içine gireceğine alamettir. Kişinin altına girdiği sorumlulukların ağırlığı nedeniyle belini büktüğüne bu nedenle nefes almakta zorlandığına ve dolayısıyla da rahat nefes almanın yollarını aradığına yorulur.

Rüyada Hastane Aramak

Hastane aramak ve bulduğunu görmek, kişinin hiç ihtimal vermediği ve neredeyse umudunu tamamen kestiği bir işin hallolması demektir. Hastane aramak fakat bulamadığını görmek, çaresiz ve çözümsüz kalmak, büyük sıkıntılardan geçmek, üzülmek, yıpranmak, acı çekmek ve gözyaşı dökmektir.

Rüyada Hastane Yangını Görmek

Hayır, iyilik ve şifa gelen bir kapının kapanması ya da böyle bir işin noktalanması demektir. Örneğin; kişinin ekmek teknesi olan işinin bozulması ya da gelir elde ettiği başka bir kaynağın tükenmesi anlamına gelir. Maddi kayıplar yaşanacak, rakipler tarafından bozguna uğratılacak ve bir iflas tehlikesiyle karşı karşıya kalınacaktır.

Rüyada Hastanede Çalışmak

Kişinin ekmeğini adeta aslanın midesinden aldığına işarettir. Kötü şartlarda, uzun saatler, çok mesai harcamaya fakat emeğine değer bir gelir elde edememeye ve bunun çaresizliği ve sıkıntısı içinde olmaya yorulur. Hiç de kolay olmayan işlerden para kazanmak ve sırtından terler akıtmak demektir.

Rüyada Hastane Merdiveni Çıkmak

Bir umudu yeşertmeye çalışmak anlamına gelir. Rüya sahibininoldurmaya çalıştığı bir mevzu için tüm şartlarını bir araya getirmenin yollarını arayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına alamettir. İnancını hep taze tutmaya ve tabir yerindeyse çıkmayacak candan umut kesmemeye işarettir.

Rüyada Hastane Tuvaleti Görmek

Temiz bir hastane tuvaleti görmek, kaybedilen maddi ve manevi her ne varsa geri kazanılacağına, bu sayede emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve kişinin o eski gülen yüzünün geri geleceğine yorulur. Rüyada pis bir hastane tuvaleti görmek, rüya sahibinin rahatsız olmasına neden olacak bazı gerçekleri telefonda duyarak ya da biriyle konuştuğu esnada öğreneceği anlamına gelir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡