Rüyada Hastane Görmek

Rüyada hastane görmek, hayra yorulmaz. İşinizin mevkiinizin değişeceğine işarettir.

Rüyada Hastane Görmek

Rüyada hastaneye girmek, yapmış olduğunuz, işlemiş olduğunuz günahların affedileceğine, fiziksel ya da ruhi açıdan gelişme kaydedeceğinize delalet eder. Rüyada kendinin hastaneye girdiğini görmek, şehit olacağınıza işarettir. Rüyada hastanede verilen yemeklerden yediğini görenin, sağlık durumunun bozulup hasta olacağını gösterir. Hastaneyi güzel, temiz süslü ve ferah şekilde görmek ise halkın işlerinin yolunda gittiğini gösterir.

Rüyada Hasta Görmek

Hastaları iyi durumda görmek, herkesin iyi ve mutluluğunu, hastaları kötü durumda görmek, memleketin ya da halkın iyi durumda olmadığına ve o durumdan daha kötü yerlere geleceğine işaret eder. Rüyada hastane görmek, Allah’ın doğru yolundan ayrılıp kötü yollara gittiğinize işaret eder. Herhangi biri kendini akıl hastası olan kimselerle beraber görmesi yahut deliler ile bir ortamda görmesi kötü şeyler olacağına hatta hapse atılmasına işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi sağlık durumu bakımından iyiyse günden güne kötü olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine ya da öleceğine delalet eder. Bazen de hastaneyi görmek, fakir için ulaşacağı zenginlik, kolaylığa ve rahata kavuşup hiç kimseden hiçbir şey istemeyeceği anlamına gelir.

Rüyada Hastane Ziyareti Yapmak

Rüyada hastanedeki birini ziyaret etmek, mutluluk, seviç demektir. Sizin isteğinizle olmayan bir ziyaret ise hoşunuza gitmeyen insanlarla birlikte aynı ortamda bir araya geleceğinize işarettir. Rüyada hasta bir adam görmek ise gam ve kedere işarettir. Hasta ziyareti etmek İslam dininde çok üst mertebedir. Bu yüzden rüyada bir hastayı ziyaret etmek, o anki sıkıntılardan kederlerinden kurtulup rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada Hastane Koridoru Görmek

Rüyada hastane koridoru görmek, endişeye, sıkıntıya düşeceğinize ve bundan kurtulmanın yollarını bulmaya çalışacağınıza işarettir.

Rüyada Doktor Görmek

Rüyada doktor görmek iş hayatınızda çalıştığınız insanlar arasından bir takım düşmanlarınız olduğunu gösterir. Doktor görmek, bilge bir kimseye işarettir. Bir doktorun ona ilaç verdiğini görmek, vucüdu rahatlığa kavuşur.

Rüyada Hastane Temizlemek

Rüyayı gören kişinin cemaat ya da halkın faydası için gönüllü olarak çalışması demektir. Maddi bir karşılık beklemeden hayır için bazı fedakârlıklar yapmaya işarettir. Yüce gönüllü ve vicdan sahibi olunması sayesinde parasal olarak paha biçilemeyecek kadar değerli ve takdire şayan işler yapılacağı anlamına gelir.

Rüyada Hastane Ziyareti Yaptığını Görmek

Sevilen bir dostunun başının dertte olduğunu ya da çaresiz hallerde kaldığının öğrenileceğine ve onun adına yapabilecekler için hemen harekete geçileceğine yorulur. Rüyayı gören kişinin kendisi için değerli olan bir kimsenin yüreğine su serpeceğine ya da moralini yerine getirerek ona ilaç olacağına ve onu rahatlatacağına işarettir.

Rüyada Hastane Bahçesi Görmek

Hayırlı bir rüya olmakla birlikte çok ferah, rahat ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalettir. Rüya sahibinin tüm işleri hayırlısıyla hallolacak, düzeni yerine gelecek, yaşamı ve sağlığı iyi yönde gelişme gösterecektir. Kişinin yaşadığı ve karşılaştığı uğursuzlukların sona ereceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına alamettir.

Rüyada Hastane ve Doktor Görmek

Şifa bulmak anlamına gelir. Kötü halden iyi hale geçileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tüm bunlarında kişinin kendisi için en büyük şans olacağına alamettir.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡