Rüyada Görevli Görmek

Rüyada görevli görmek, yeni bir sorumluluğun kapıda olduğunu bildirir ve iş temposunun yoğunlaşacağını, bu dönemde kişinin kendisine vakit ayıramayacağı gibi, ailesine de gereken ilgiyi gösteremediği için sıkıntı yaşayacağını tabir eder.

Rüyada Görevli Görmek

Rüya sahibinin uzun süredir aynı işte, aynı şekilde çalıştığına ve aşırı rutin temposunun kendisine sıkıntı verdiğine, bir de yeni sorumluluklar almasıyla beraber sıkıntı duyacağına yorumlanır. İş arayan insanlar için büyük, kurumsal bir firmada ya da resmi dairede işe başlama müjdesi anlamına da gelen rüya, yaşlı kimseler için yıllarca çabalamalarına rağmen bir türlü istedikleri sonucu alamamış olmaktan dolayı yaşadıkları üzüntüyü de işaret eder.

Rüyada Kamu Görevlisi Görmek

Devlet ihalelerini almak, resmi kurumlara yapılan başvurularda olumlu sonuç almak, işe girmek veya iş konusunda beklenmedik bir terfiyle mutlu olmak manasına gelir. Kişinin sosyal ve çalışma alanında ciddi değişikliklerin meydana geleceğini bildiren rüya, fiziksel güç harcamadan, yalnızca yetenekleri ile para kazanacak olan kişinin beklediği fırsatın nihayet ayağına geleceğini de ifade eder. Uzak şehirlere tayin edilmek veya iş nedeniyle uzun süreliğine yurt dışına çıkmak, para biriktirmek ve dönünce kendi işini açmak manasına da gelir.

Rüyada Banka Görevlisi Görmek

Para konusunda plansız, programsız hareket etmenin kişiye pahalıya mal olacağına ve bütçesini iyi ayarlayamadığı için borçların artacağına, bu durumun strese neden olacağına tabir edilir. Kişinin çalıştığı iş yerinde iyi niyeti yüzünden kullanıldığını ve başkalarının işlerini, angaryalarını da yapmak zorunda kaldığını, bir süre sonra bu duruma itiraz ederek istifa edeceğini ya da yeni bir işe bakmaya başlayacağını delalet eder.

Rüyada Görevli Görmenin  Yorumu

Aşırı derecede sorumluluk sahibi olan kimselerin, hayatlarındaki kişileri de kendi sorumlulukları gibi görerek, onlar üstünde baskı oluşturduğunun işaretidir. Herkesin hayatını düzeltmek, yanlışlarını söylemek ve yapıcı olmak istense de kırıcı eleştirilerde bulunarak sevimsiz bir duruma düşmek anlamına da gelir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡