Rüyada Gizlice İçki İçmek

Rüyada babadan gizli içki içmek, bir gerçeği açıklamanın yollarını aramaya ve bunun sıkıntısı içinde olmaya yorulur. Rüyayı gören kişinin bir suçunu, eksiğini, isteğini ya da bilakis isteksizliğini doğru şekilde ifade etmek için çareler aradığına delalet

Rüyada Gizlice İçki İçmek

Rüyada gizlice okulda içki içmek, açığa çıkması ve öğrenilmesi durumunda başarıyı olumsuz şekilde etkileyecek bir olaya karışmak demektir. Rüyada gizlice sokakta içki içmek, toplumun dışına itilme korkusuyla bir hobiyi ya da isteği özgürce yaşayamamak demektir. Rüyada odanda evdekilerden gizlice içki içmek, tembihleri tutmamaya, nasihatları da kulak ardı etmeye işaret eder.

Rüyada Bilmeden İçki İçmek

Yaşanılmadan iyi mi yoksa kötü mü veya gerekli mi yoksa gereksiz mi olduğu bilinemeyecek birşeyi hiç planda yokken kendiliğinden gelişecek bir olay sonrasında deneyim etmeye ve daha sonradan ona ihtiyaç duyup duymayacağının kararını vermeye yorulur. Rüyada bilmeden ilaçla içki içmek, yanlış bir hareketin ardından can ya da mal kaybı yaşama telaşına düşmek demektir. Rüyada bilmeden meyve suyuyla içki içmek, hoşa gidecek, onaylanacak ve sürekliliği olacak bir faaliyet edinmeye ve rutin olarak onu gerçekleştirmeye alamet eder. Rüyada bilmeden içki içmek ve sarhoş olmak, dilediğince hareket etmek, düşüncelerini söylemek, rahat davranmak yani kendini sıkmadan ve kısıtlamadan içtenlikle davranmak anlamına gelir.

Rüyada Ramazanda İçki İçmek

Rüyada ramazanda keyfinden içki içmek rüyayı gören kişinin boşluğa düşmesi nedeniyle işleyeceği bir günaha ya da suça işaret eder. Rüyada ramazanda kahrından içki içmek, çaresizliğin, isyanın, sıkıntının ve derdin ağırlığı nedeniyle kendini bırakmaya ve tabiri caizse bir yaprak gibi oradan oraya savrulmaya yorulur. Rüyada ramazanda şarap içmek, herkesin ortak şekilde üzerinde birleştiği bir konuya muhalefet ederek onlardan bağımsız hareket etmeye ve onların yolundan değil de kendi bildiğin, inandığın ve istediğin yoldan gitmeye delalet eder.

Rüyada Ölmüş Biriyle İçki İçmek

Rüyayı gören kişinin, zamanında gerçekleştiremediği ve artık geriye dönüşü de olmayacak bir işin içinde ukde olarak kalması demektir. İşin işten geçmesi anlamına gelir. Rüyada ölmüş biriyle mezarlıkta içki içmek, istenilen birşeyin hayal edilen ve amaçlanan şekilden farklı gerçekleşmesine ve kişinin de buna boyun eğmek durumunda kalmasına alamet eder. Rüyada ölmüş biriyle bir mekânda içki içmek, garipsenecek, yadırganacak ve konuşulacak bir gelişmenin içinde olmaktır. Rüyada ölmüş biriyle gizlice içki içmek, rüya sahibinin engellenme ve kendisine karşı çıkılması endişesiyle kimseye bahsetmeden bir olayda yer almasına işaret eder.

Rüyada Şişeyle İçki İçmek

Rüyada şişeyi kafaya dikerek içki içmek, rüya sahibinin normalde yapmayacağı yalnızca istisnai zamanlarda ya da bir defaya mahsus kalacak şekilde yapacağı ve art niyetli kimselerin kabalık ve saygısızlık olarak yorumlayacağı bir davranışta bulunması anlamına gelir.  Kimseye zararı olmayacak kişiyi ilgilendirecek bir hareketin yanlış yorumlanması demektir. Rüyada şişeler dolusu içki içmek, bazen ayarı kaçırmaya ve sınırı aşmaya bu nedenle de zor durumlarda kalmaya yorulur. Rüyada şişeyle içki içen birini görmek, rüyayı göre kişinin kendisi yapmadığı için başkası yaptığında garipseyeceği ve alışık olmadığı bir haldir. Başkası tarafından benimsenmiş bir yaklaşım biçimi demektir.

Rüyada Bir Yudum İçki İçmek

Rüyada ailenin olduğu yemek masasında bir yudum içki içmek, çekine çekine bir adım atmaya fakat etraftaki baskı nedeniyle o işin sonunu getirme cesaretini gösterememeye işaret eder. Rüyada yalnız başına bir yudum içki içmek, bir merakını gidermek ya da yeni bir tecrübe edinmek suretiyle bazı şeyler öğrenmiş ve onlardan haberdar olmuş olmaya yorulur. Rüyada arkadaşlarla birlikteyken bir yudum içki içmek, bir maceraya atılmak için ilk girişimi yapan kimse olmak anlamına gelir.

Rüyada İçki İçmenin Psikolojik Yorumu

İçki rüyalarını genel olarak tanımlamak pek doğru değildir çünkü içki içmek bazen keyiften bazen de kederden yapılan bir davranıştır ve bireyin hüzünlü bir anında olması da büyük bir mutluluğu yaşıyor olması da onda içki içme gereksinimi ve eğilimi uyandırabilir. Yani birey için gelgitlerin yaşandığı karmaşık bir dönemden geçiyor olduğunu söyleyebiliriz. Rüya sahibi aynı anda birden fazla duyguyu bir arada yaşıyor olabilir ve bunun verdiği ruh ve duygu hali nedeniyle kafası karışmış olabilir ya da tam tersine bir sıkıntısını arkasında bırakarak rahata ermiş ve bu nedenle kutlama babında bir planın hazırlığı yapıyor olabilir.

 

 

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡