Rüyada Fasulye Fidesi Görmek

Kişinin şansının artık açılmaya başladığını, kısmetlerinin de artmasıyla beraber bir anda popüler biri haline geleceğini, yaptığı işlerle insanların kıskançlığını körükleyecek olan rüya sahibinin nazardan da korunacağını bildirir.

Rüyada Fasulye Fidesi Görmek

Hasta kimseler için aniden gelecek iyiliğin, hastalıktan tamamen kurtularak huzura ermenin de tabiridir. Risklerin azalacağını müjdeler ve girişim yapanlar için sonucun beklediklerinden çok daha iyi kazanca neden olacağını da haber verir.

Rüyada Kart Fasulye Görmek

Genellikle zarara girmek, umulanın aksine sonuçlar elde etmek, risk altında olmak ve para konusunda güvenilen insanlardan görülecek yanlışlara yorumlanır. Kart fasulye aşk hayatındaki üzüntülerin, yanlış seçimlerin de ifadesidir.

Rüyada Fasulye Dikmek

Uzun ömürlü olunmasına ve hastalıklardan ırak kalınacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine tabirdir. Fasulye diken kişinin ailesi kalabalık olur ve çocukları da iyi mevkilerde görev alırlar. Köklü bir iş sahibi olmak, devlette çalışmak, birden fazla gayrimenkul almak manasına da gelir.

Rüyada Fasulye Tarlası Görmek

Büyük, gösterişli bir zenginliğe işaret eden rüya, hayal edilenden fazlasına kavuşulacağının müjdesini verir. Rüya sahibinin gönlüne göre geçecek bu hayatta manevi anlamda da yetkin olacağını, ibadetlerini yerine getirmekte titiz davranan rüya sahibinin Hac yolculuğu yapacağını, işlerinde haksızlıklara yer vermeden, haramdan kaçınarak, prensipli bir duruş sergileyeceğini de delalet eder.

Rüyada Ekilen Fasulyenin Yeşerdiğini Görmek

Pek çok zahmet çekilerek var edilen bir işten artık kazanç elde edecek olan rüya sahibinin ümit ettiklerine kolayca kavuşacağını, önündeki tüm engellerin yok olacağını, art niyetli insanların utanç içinde kalacaklarını tabir eder. Hayallere kavuşmanın ifadesi olan rüya, hamilelik haberi anlamına da gelir.

Rüyada Pazardan Kuru Fasulye Almak

Birinin kişiyi çekemediğini, onun arkasından ileri geri konuştuğunu, kıskandığını bildirir. Rüya sahibinin farkında olmadan kendisine garez besleyen insanların eline koz verdiğini, dikkatsiz davranışları yüzünden bir sırrının ortaya çıkacağını ifade eder.

Rüyada Çuvalla Fasulye Görmek

Çuvalla kuru fasulye görmek duyulacak çok fazla dedikodu demektir. Rüya sahibinin başarılarını çekemeyen, hayatındaki eksiklikleri ve olumsuzlukları, açıkları bulmak için tetikte duran kimselerin varlığına yorumlanan rüya, aynı zamanda pek çok sıkıntılı haberin arka arkaya geleceğini de işaret eder. Çuvalla taze fasulye görmek ise aksine yorumlanır ve bolluk içinde geçecek bir yıla, her işte kısmetli olunacağına, ele geçecek paranın çokluğuna alamettir.

Rüyada Fasulye Satmak

Mevsiminde çıkan yeşil fasulyeleri sattığını gören kimse yapacağı ticarette kazanç elde eder ve maddi durumu öncekinden çok daha iyi hale gelir. Mevsimsiz yeşil fasulye satmak ise kötü havadise yorulur. Kuru fasulye sattığını gören kimseler işgüzarlık içinde olduklarından yakın çevreleri ile araları bozulur ve gıybet yaptıklarından dolayı arkadaşları ile tartışma yaşarlar.

Rüyada Fasulye Sulamak

Henüz gerçekleştirilmemiş bir hayale işaret eden rüya, risklerin ortadan kaldırılması gerektiğine, doğru zamanda adım atılması halinde kişinin şansının da yaver gideceğine, istenilen başarıya sahip olmak için yakın çevresine ve ortaklarına da dikkat etmesi gerektiğine delalet eder.

Rüyada Yeşil Fasulye Yaprağı Görmek

Hayal kırıklıklarından sıyrılmak, moral bozukluğundan kurtulmak, neşeli günler geçirmek demek olduğu gibi, kişinin geleceği için çeşitli önlemler alacağına, daha iyi gelir sahibi olmak, hayatını refah içinde geçirmek için bazı iş girişimlerinde bulunacağına da alamet eder. Hasta kimselerden iyi haberler gelmesine, bebek haberine de tabir edilir.

Rüyada Fasulye Piyazı Görmek

Kuru fasulye piyazı, başkalarının ne dediğine hiç aldırmadan doğru bildiği yoldan gidecek olan rüya sahibini sonunda emeline kavuşacağına, erken evlilik yapacağına, pek çok sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada Yeşil Fasulye Ayıklamak

İşleri düzene koymak, pürüzleri ortadan kaldırmak ve iş ortaklarından ayrılarak kendi yolunu çizmek, gelirini yükseltmek adına farklı işleri aynı anda yürütmek demektir. Aklını ve mantığını iş becerisiyle birleştirecek olan rüya sahibinin çok kazançlı işler yapacağını da bildirir.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡