Rüyada Eski Sevgili Görmek

Rüyada eski sevgiliyi görmek, sevgilisi olanlar için ayrı, sevgilisi olmayanlar için ayrı şekilde tabir edilir.

Rüyada Eski Sevgili Görmek

Kız arkadaşı ya da erkek arkadaşı olduğu halde rüyasında eski sevgilisini gören kişinin ilişkisi bitecek demektir. Fakat hayatında kimsenin olmadığı birisinin rüyasında eski sevgilisini görmesi rüya sahibi için yeni bir birliktelik anlamına gelir. Kişinin yeni bir aşka adım atacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görmek tek bir şekilde tabir edilmez, bazen ayrılık, bazen birliktelik anlamına gelen eski sevgili aynı zamanda hayırlı ve temiz bir izdivaç anlamına da gelmektedir. Bununla birlikte evli olan bir kadının ya da evli bir erkeğin rüyasında eski sevgilisini görmesi evlilik hayatında yaşanacak olan sorunlara, anlaşmazlıklara ve sıkıntılara işaret eder.

Rüyada Sevgiliden Mektup Almak

Rüyada sevgiliden aşk mektup almak kişinin en çok istediği dileğinin gerçekleşmesi ve büyük bir saadet yaşaması anlamına gelir. Rüyada sevgiliye aşk mektubu yazmak da sevince, ferahlığa ve huzur bulmaya işaret eder.

Rüyada Eski Sevgiliyle Gezmek

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek mutlu ve güzel günlere işaret eder. Rüya sahibi tüm isteklerine kavuşacak demektir.

Rüyada Eski Sevgiliyle Kavga Etmek

Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek rüyanın tam tersine güzel bir izdivaca işaret eder. Rüyasında eski sevgilisiyle kavga ettiğini gören kişi güzel bir evlilik yapacak demektir.

Rüyada Sevgiliyi Görmek

Rüyada sevgili görmek her zaman güzeldir ve yaşanacak güzel haberlere ve mutlu gelişmelere işaret eder. Gerek mutlu ve sevinçli haberler gerekse yaşanacak güzel günler anlamına gelir. Sevgiliyi suratsız ve sevimsiz görmek yaşanacak tatsızlıklara işaret eder.

Rüyada Eski Sevdiği Kızı Görmek

Rüyada eski sevdiği kızı gören kişi üzerindeki ağır maddi sorumluluk nedeni ile bir süre daha sıkıntı çekecek demektir.

Rüyada Eski Sevgili İle Konuşmak

Rüyayı gören kişinin, birçok sıkıntı yaşadıktan ve birçok insanla uğraştıktan sonra hayırlı bir karar vereceğine, bu sayede kendisine olan güvenin artacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, ardından bu kişiye açılacağına ve birlikte çok güzel bir ilişkiye yelken açacaklarına yorumlanır. Rüyada eski sevgili ile konuşmak ve tartışmak, güzel başlayan bir arkadaşlığın araya girecek maddiyat yüzünden sıkıntıya düşeceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına ve eldeki zenginliğin bir kısmının bir yalancı yüzünden kaybedileceğine işarettir.

Rüyada Eski Sevgili İle Gülmek

Çıkarları için dostlarına sırtını çeviren bir kişi ile muhatap olunacağına, bu kişi yüzünden büyük bir sorunun ortasına düşüleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına tabir edilir. Rüyada eski sevgili ile gülmek ve üzülmek, sorunların bir anda patlak vereceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına ve sinirli ve aksi bir kişinin emrinde çalışılacağına delalettir.

Rüyada Eski Sevgili Barışmak

Rüya sahibinin, moralini yerine getirecek ve birçok sorununu alıp götürecek bir işe soyunacağına, bu işten kazanacağı para sayesinde hayallerindeki eve kavuşacağına, birçok insanın “olmaz” ya da “zor yapılır” dediği bir projeyi gerçeğe dönüştüreceğine ve geçmişte yaşadığı bir kalp kırıklığını gidereceğine alamettir. Rüyada eski sevgili barışmak ve sarılmak, yapılan hataların telafi edileceği, ne olursa olsun dikkatli davranıp tekrarlanmamasının sağlanacağı, zorlu bir kişinin yelkenlerini suya indirmesi için çalışılacağı, hayırlı bir karar verileceği, bu karar doğrultusunda zahmetli bir yolun kolayca aşılıp hedefe varılacağı anlamına gelir.

Rüyada Eski Sevgili İle Tartışmak

Sevgi dolu bir yuva demektir. Aile bireylerinden iş dolayısıyla kısa bir süre de olsa uzak kalınacağına, bu dönem içerisinde yokluklarının çok hissedileceğine, bu yüzden dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işarettir. Rüyada eski sevgili ile tartışmak ve kavga etmek, olmaması gereken deyim yerindeyse talihsiz bir durumla karşı karşıya kalmaya, ağır geçecek bulaşıcı bir hastalıkla uğraşmaya, uykusuz kalmaya, beslenmeyle ilgili olarak yaşanan sıkıntının daha da ilerlemesine ve bir uzmanla görüşmek zorunda kalmaya rivayet edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡