Rüyada Eski Bir Dükkân Görmek tabiri

Yıllardan beri büyük bir saygı ve hazla yapılan meslekte uzmanlaşma demektir.

Rüyada Eski Bir Dükkân Görmek tabiri

Rüya sahibinin deneyimli ve rütbeli kimse olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, bu sayede ortaya çıkardığı işlerin insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada Dükkân Devretmek

Emekli olmak ya da emekli olmak için çalışmak demektir. Rüyayı gören kişinin tüm çabasının ilerisi için kendisini garanti altına almak olduğuna ve gençken harcadığı zamanın ve emeğin boşa gitmemesi için emekli olacağı son güne kadar çalışmaya niyetli olduğuna alamet eder.

Rüyada Dükkân Tadilatı Görmek

İş hayatında ya da aile hayatında kötü giden bazı şeyleri telafi etmek yoluna gidileceği anlamına gelir. Rüya sahibinin boş verdiği, üzerinde durmadığı bu nedenle de çok dağılan işlerini düzenleme yoluna gideceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine yorulur. Aynı zamanda ayrı kaldığı, ihmal ettiği ya da incittiği kişilerin de gönlünü almak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada Geniş Dükkân Görmek

İş ve eğitim şartlarının iyileşeceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulur. Geniş dükkân, ferahlıktır, rahatlıktır ve kolaylıktır. Hayırlı bir kazanç kapısına ve kalbi güzel bir patrona alamet eder. Aynı zamanda, yeni bir iş kurmak ve daha iyi bir mevkiye sahip olmak için yeni projeler üretileceğine yorumlanır.

Rüyada Yeni Bir Dükkân Açmak

Rüya sahibinin variyetinin artmasına, mallarının çoğalmasına, bu sayede yaşamının çok daha güzelleşmesine alamet eder. Rüyayı gören kişinin bütçesinin büyümesi sayesinde elinin de daha rahat dönmesine ve zengin olmasına işaret eder.

Dükkân Görmenin  Yorumu

Dükkân, kişinin ticarete karşı hevesli olmasını ve ticaretle ilgili kafasında mutlaka bir düşünce taşıdığını gösterir. Bu rüya, bireyin gelecekten büyük beklentileri olduğuna ve eğer geçim sıkıntısı taşıyorsa mutlaka bu dertten kurtulmak için ticaret erbabı olmak isteği olduğuna yönelik bir rüyadır. Hep yarınların iyi olacağına dair bireydeki umudun ve hayalin yansımasıdır.

Bireyin, özellikle yarınları hakkında kafa yorduğu, plan yaptığı, daha güzel yaşamanın, daha fazla para kazanmanın ve daha lüks şekilde yaşamanın yollarını aradığı anlamına gelir. Aslında birey adına olumlu bir rüyadır çünkü rüya sahibinin yaşamdan yana ümitlerinin bitmediği ve her yeni güne uyanmak için kendince sebeplerinin olduğu anlamına gelir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡