Rüyada Doğurmak, Doğurduğunu Görmek / Rüyada Doğumhane Görmek Tabirleri

Rüyada doğurmak bir tek anlama gelmez. Rüyalar tersine çıkarmış dedikleri söylem burada geçerlidir. Eğer bebek bekleyen bir kadın rüyasında kız bebek doğurduğunu görürse, bir erkek çocuk doğuracaktır.

Rüyada Doğurmak, Doğurduğunu Görmek / Rüyada Doğumhane Görmek Tabirleri

Bunun tam tersi olarak da bebek bekleyen bir kadın eğer erkek bebek doğurduğunu görürse o zaman bir kız çocuğu doğuracağı anlamına gelir. Kız çocuğu doğurmak ferahlığa, aydınlığa, huzura delalet ederken erkek çocuğu sıkıntıya ve derde delalet eder. Sağlık sorunları ile savaşan biri rüyasında annesinden doğduğunu görürse bu o hastanın ömrünün tamamlanacağı anlamına gelir. Mesleğinde bir sanat yapan kişi, rüyasında doğurduğunu görürse işini kaybetme tehlikesi yaşayabilir. Rüya sahibi bir erkekse eğer, eşinden kaynaklanan bir sorun nedeni ile çocuk sahibi olmayacağı anlamına gelir. Rüyasında doğurduğunu gören kişi varlıklı ve güçlü biri ise, malına sahip çıkamadığı ve boş yere harcadığı için malına bir vekil tayin edilir.

Rüyada Kız Çocuk Doğurmak

Rüyada kız çocuğu doğurduğunu gören kişi, içinde bulunduğu her türlü zor durumdan kurtulur ve huzurlu günlere kavuşur. Eğer mahpussa özgürlüğüne kavuşur, borçluysa borcunu ödemeyi başarır, düşmanı varsa düşmanından kurtulur, işleri kötüyse açılır, işsizse iş sahibi olur.

Rüyada Erkek Çocuk Doğurmak

Rüyada erkek çocuk doğurmak kız çocuğunun aksine dert, keder, sıkıntı ve zorluk anlamına gelir. Erkek çocuk doğurmak iyiye işaret etmez, bazen dedikodu bazen de vefat anlamına gelir.

Rüyada Doğurmak / Rüyada Doğurduğunu Görmek / Rüyada Doğumhane Görmek Tabiri

Rüyada Hayvan Doğurmak

Rüyada hayvan doğurmak iyi şeylere yorulmaz. Rüyada hayvan doğurduğunu ve bunun da kedi yavrusu olduğunu görmek hayra işaret değildir. Bu rüyanın anlamı doğacak çocuğun kötü bir alışkanlığı olacağına halk arasındaki tabirle elinin uzun olacağına işaret eder. Daha açık bir ifadeyle doğacak olan çocuğun hırsız olacağı anlamına gelir.

Rüyada Doğurmak Emzirmek

İş hayatı ya da aile hayatı için hayır ve uğurlara vesile olmak demektir. Rüyayı gören kişinin çevresindeki herkesi çok sevindirecek ve çok memnun edecek şeyler yapması, onların gönlünü ve rızasını alması bu sayede işlerinin de yolunda gitmesi anlamına gelir.

Rüyada Doğurmak Üzere Olduğunu Görmek

Hedefe çok yaklaşıldığına işaret eder. Kişinin başarı ve zaferin etrafında döndüğüne, muradına ermesi için çok yaklaştığına ve hayatında muhteşem değişimlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada Ölü Bebek Doğurmak

Rüya sahibinin yaşama sevincini azaltacak ve onu yaşama karşı güçsüz ve mutsuz biri haline getirecek bir olay yaşayacağına delalet eder. Üzüntüye neden olacak ve kişinin hayatına etkisi olumsuz ve büyük olacak sarsıcı bir olay meydana gelecek demektir.

Rüyada Doğurmak / Rüyada Doğurduğunu Görmek / Rüyada Doğumhane Görmek Tabiri

Rüyada İkiz Doğurmak

Bolluk, bereket, büyük nasip, zenginlik, mal mülk ve servet sahibi olmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin parasının artması, elinin bollaşması, rahatının yerine gelmesi ve yaşam kalitesinin yükselmesi anlamına gelir.

Rüyada Üçüz Bebek Doğurmak

Kişinin yenilenmesine, canlanmasına, gençleşmesine, arınmasına, hayata dönmesine ve kendini adeta yeni doğmuşçasına iyi, sağlıklı, dinç ve mutlu hissetmesine vesile olacak değişiklikler yaşayacaktır. Sürprizlerin yaşamı tamamıyla ve kalıcı şekilde değiştirmesi anlamına gelir.

Rüyada Hasta Bebek Doğurmak

Hayır değildir ve bazı hastalıklar yaşamaya, güçten düşmeye ve bir süre yataklara yatmak zorunda kalmaya yorulur. Rüyayı gören kişinin yaşayacaklarının kendisine ağır gelmesi nedeniyle artık daha fazla dayanamayacağına ve gerek bedeninin gerekse ruhunun bu duruma tepki göstermesine isyan etmesine alamet eder.

Rüyada Horoz Doğurmak

Kişinin uzaktan bakıldığında insanların saçma bulacağı bir düşünceye inanmasına sonradan kendisine bu konuda akıl veren ve bunun için emek harcamaktan onu vazgeçirmeye çalışan kimselere hak verecek sonuçlar alacağına delalet eder. Rüya sahibi bir heyecana kapılarak olmayacak bir işin peşinden gidecek fakat boşa kürek çekmiş olacak demektir.

Rüyada Yediz Bebek Doğurmak

Manevi olarak büyük kazanım, maddi olarak zorluk yaşanacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin parasını, duygusal olarak yaşayacaklarının paha biçilemeyecek kadar değerli olan bir iş için feda edeceğine yorulur.

Rüyada Doğurmak / Rüyada Doğurduğunu Görmek / Rüyada Doğumhane Görmek Tabiri

Rüyada Çirkin Bebek Doğurmak

Kişinin yaptığı bir işten mahcubiyet hissetmesine yorulur. Örneğin bir konuda görüş bildirmesine sonradan da sözlerini fazla bularak öz eleştiri yaparak utanmasına ve yaptığını gereksiz bularak keşke yapmasaydım demesine işaret eder.

Rüyada Doğurduğunu Görmek

Rüyada doğurduğunu görmek, rüyayı gören kişinin tüm günahlarından arınacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına…

Rüyada doğurduğunu görmek, rüyayı gören kişinin tüm günahlarından arınacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir edilir. Rahata ermeye, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşmaya, bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşamaya rivayet edilir.

Rüyada Erkek Doğurduğunu Görmek

Rüyada erkek çocuk doğurmak pek hayırlı şekillerde yorumlanmaz. Rüya sahibi için kısmetin kapanacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine ve rüyayı gören kişinin karşılaşacağı aksilikler nedeni ile başarılarının da azalacağına delalet eder.

Rüyada İkiz Doğurduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin çifte mutluluk yaşayacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin gerek özel gerekse meslek hayatında yüzünün gülmesine, mutluluğunun ve huzurunun da katlanmasına vesile olacak hayırlı ve uğurlu gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada Kedinin Doğurduğunu Görmek

Rüyayı gören kişi için şans olarak kabul edilir. Rüya sahibinin kazancının çoğalacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlarının son bulacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına alamet eder.

Rüyada Doğurmak / Rüyada Doğurduğunu Görmek / Rüyada Doğumhane Görmek Tabiri

Rüyada Köpeğin Doğurduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin çevresindeki sadık, korumacı, anaç ya da babacan kimselerin çoğalacağına bu durumun da kendisini son derece memnun edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin etrafında kendisine hayır getirecek insanların sayıca artacağı anlamına gelir.

Rüyada Koyunun Doğurduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin hayatının kolaylaşmasına, işlerinin açılmasına, önüne büyük fırsatlar çıkmasına ve hayatında sürpriz gelişmelerin yaşanmasına tabir edilir. Rüya sahibinin meslek hayatında hedeflediği noktaya gelmeyi başaracağına rivayet edilir.

Rüyada İneğin Doğurduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin evlat sahibi olacağına ve bebeğinin de erkek olacağına alamet eder. Allah’ın rüya sahibine bu duyguyu yaşamayı nasip edeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Doğumhane Görmek

Rüyada doğumhane görmek, rüyayı gören kişinin borçlarından, hastalıklarından, sıkıntılarından, sorunlarından, korkularından, karamsarlığından, umutsuzluklarından yani kısacası kendisini…

Rüyada doğumhane görmek, rüyayı gören kişinin borçlarından, hastalıklarından, sıkıntılarından, sorunlarından, korkularından, karamsarlığından, umutsuzluklarından yani kısacası kendisini kötü, huzursuz ve mutsuz hissetmesine neden olan her türlü melanetten, kötü düşünceden ve duygudan kurtulacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatında yeni değişimler, hayırlı başlangıçlar olacak ve kişi isabetli adımlar atacak ve gerçek mutluluğu tadacak demektir.

Rüyada Doğumhanede Olmak

Rüyayı gören kişinin dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına ve rüya sahibinin güzel yarınlara kavuşacağına delalet eder. Rüya sahibine Allah tarafından gelecek yardıma, rızka ve iyiliğe rivayet edilir.

Rüyada Doğumhaneye Gitmek

Rüyayı gören kişinin geçim derdinin, mutsuzluğunun ve huzursuzluğunun sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet eder. Rüya sahibinin yaşam telaşının bitmesine ve hayatın tadına varmasına vesile olacak gelişmeler meydana gelecek demektir.

Rüyada Doğumhaneye Girmek

Rüyada doğumhaneye girmek de tıpkı doğumhaneye gitmek gibi açıklanır ve rüyayı gören kişinin geniş rızık elde etmesine, kendisine külfet olan yükümlülüklerinden kurtulmasına, rahat etmesine, ferahlamasına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ulaşmasına işaret eder. Rüya sahibinin yapacağı işlerin refah düzeyini yükselteceği anlamına gelir.

Rüyada Doğurmak / Rüyada Doğurduğunu Görmek / Rüyada Doğumhane Görmek Tabiri

Rüyada Bebek Görmek

Rüyayı gören kişinin gelecekle ilgili isabetli adımlar atacağına, bazı girişimlerde bulunacağına ve böylece hayatında olumlu yeniliklerin ve değişikliklerin yaşanacağına delalet eder. Rüya sahibinin alacağı kararların kendisine hayır getireceği anlamına gelir.

Rüyada Ebe Görmek

Rüyayı gören kişinin başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin hayal ettiği yaşamı yakalayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada Doğuramamak

Rüyada doğuramamak, rüyayı gören kişinin, hayatında karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntı yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine…

Rüyada doğuramamak, rüyayı gören kişinin, hayatında karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntı yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada Çocuğu Doğuramamak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatı ve aile hayatı içinde çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, bu rahatsızlıktan ötürü büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına ve girdiği bazı işlerde canını sıkacak olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada Hamile Olup Doğuramamak

Rüya sahibinin, karşısına çıkan çok büyük bir kısmeti gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada Bir Türlü Doğuramamak

Sorunları ile uzun zamandan beri boğuşan rüya sahibinin, kısa bir zaman içinde çok zorlu ve sıkıntılı bir durum yaşayacağına, bu durum karşısında epey bir zorlanacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine aksine bazıları tarafından köstekleneceğine rivayet eder.

Rüyada Bebeği Doğuramamak

Rüya sahibinin, iş hayatında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalara rağmen herhangi bir şekilde kendisine uygun bir mevkiye gelemeyeceğine, bu sebeple çok uzun bir süre boyunca kendisini kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına ve yapmak istediği şeyler için gerekli olan izinleri bir türlü alamayacağına tabir edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡