Rüyada Cep Telefonunu Çaldırmak

Rüyada cep telefonunu herhangi bir kimseye çaldırmak, gören kişinin söylediği bazı sözlerin kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmasına ve bu sözlerden dolayı arkadaşları ile arasının bozulmasına işarettir. Rüyada cep telefonunu çaldırmanın meali haberimizde yer alıyor.

Rüyada Cep Telefonunu Çaldırmak

Bu rüya sizin arkanızdan iş çeviren dost görünümlü bir düşmanınızın daima sizden aldığı haberleri başkalarına yaydığının böylece sizi insanların gözünde küçük düşürmeye çalıştığının göstergesidir.

RÜYADA CEP TELEFONUNU KAYBETMEK

Böyle bir rüya gören kişi bazı tanıdıkları ile görüşmeyi keser. Bu rüya arkadaşlarınızdan, akrabalarınızdan veya ailenizden bir kimse ile yaşayacağınız tartışmanın ardından onunla uzaklaşacağınızın ve aranıza soğukluk gireceğinin göstergesidir. Bazen de bu rüya size söylenen bir lafı başka birisine söylemeniz sonucunda sıkıntılı günler yaşayacağınıza ve insanlar arasında laf taşıyacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada Cep Telefonunu Çaldırmak

RÜYADA CEP TELEFONUNUN PARÇALANMASI

Rüyasında çeşitli nedenlerden dolayı cep telefonunun parçalandığını gören kişiye bazı kötü haberler verilir ve bunun üzerine rüya sahibi sıkıntılı bir dönem geçirir. Bu rüya bazen de küsmeye, arkadaşlarınızla aranızın bozulmasına veya size ihanet ettiğini öğrendiğiniz bir kimse ile aranızın bozulmasına da yorulabilmektedir.

Rüyada Cep Telefonunu Çaldırmak

RÜYADA CEP TELEFONUNU DEĞİŞTİRMEK

Rüyada cep telefonunu değiştiren kimse yeni insanlar tanır veya yeni kişilerle arkadaşlıklar kurar. Bu rüya yakın zamanda iyi insanların bulunduğu bir mecliste oturacağınıza veya arkadaşlarınız vasıtası ile tanışacağınız bir kimse ile uzun süreli dost kalıp onunla güzel anıları paylaşacağınıza yorulmaktadır.

RÜYADA CEP TELEFONUNU TAMİR ETTİRMEK 

Rüyada bozulan telefonunu tamirciye götürüp tamir ettirdiğini gören kimse, uzun süredir görmediği bir arkadaşı ile karşılaşır. Bu rüya, özellikle küs olduğunuz veya yanlış anladığınız bir dostunuzdan özür dileyeceğinizin veya yaptığınız bir hatayı telafi etmek adına çaba sarf edip, elinizden geleni yapacağınızın göstergesidir.

Rüyada Cep Telefonunu Çaldırmak

RÜYADA CEP TELEFONUNU SUYA DÜŞÜRMEK

Bu rüya yakında ferahlatıcı bir haber alacağınızın habercisidir. Özellikle bir kimseden haber bekleyen veya herhangi bir şeyi merak eden kimseler için bu rüya en yakın zamanda istediklerine nail olmaya ve beklediklerini almaya işaret eder. Bazen de cep telefonunu suya düşürmek hızlı alınacak haberdir.

Rüyada Cep Telefonunu Çaldırmak

RÜYADA CEP TELEFONU KARIŞTIRMAK

Bu rüya eğer karıştırdığınız telefon sizin değilse başka insanların hayatını merak edip onlar hakkında bilgi toplamaya çalışacağınıza ve başkalarının işlerine burnunuzu sokacağınıza işarettir. Bu rüya bazen de insanlar hakkında dedikodu yapmaya onların hakkına girmeye veya kendisine emanet edilen bir sırrı yaymaya delalettir.

0
2
55
2
0
23
16
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡