Rüyada Büyük Fare Öldürmek

Hayır olarak kabul edilir ve rüyayı gören kişinin bir dertten kurtulmasına ve ferahlayarak kolaylığa ermesine alamet eder.

Rüyada Büyük Fare Öldürmek

Rüyada büyük kuduz bir fare öldürmek, düşmanlık güden, kötü kalpli bir insanın sözlü ya da fiili saldırısından kurtulmaya ve onu geri püskürtmeye ve sindirmeye yönelik bir atılımda bulunmaya ve bu konuda zafer kazanan taraf olmayı başarmaya işaret eder.

Rüyada Çok Sayıda Fare Öldürmek

Rüyada çok sayıda fareyi yakarak öldürmek, günahkar olmaya neden olacak bazı yollara girmek demektir. Rüyada çok sayıda beyaz fare öldürmek, rüyayı gören kişinin menfaatini koruyan dolayısıyla da ona faydası olan bazı kimseleri kırmaya yönelik bir davranışta bulunması anlamına gelir. Rüyada çok sayıda siyah fare öldürdüğünü görmek de kendilerinden haz edilmeyen kimseleri hayatından uzaklaştırmaya yorulur.

Rüyada Çok Büyük Fare Öldürmek

Rüyada çok büyük fareyi tek başına öldürmeyi başardığını görmek, elde edilecek tek kişilik zafer demektir. Rüyayı gören kişinin tamamen kendi başarısına ve azmine bağlı olarak yaşadığı bir telefi ya da zararı telafi edebilme imkanını yakalayacağına işaret eder. Rüyada çok büyük fareyi tek başına öldürmeyi başaramayarak bazı insanlardan yardım istediğini ve onlar sayesinde çok büyük fareyi öldürdüğünü görmek, zengin bir kimseden borç alarak ya da banka kredisi kullanarak elzem bir sıkıntıyı bitirmeye ve başından savmış olmaya delalet eder.

Rüyada Ev İçinde Fare Öldürmek

Rüyada mutfakta fare öldürmek iyi değildir, nimetten yana yokluğa düşmek ve rızıktaki çeşitliliği yitirerek soğan ekmek yemeye talim etmek zorunda kalmak anlamına gelir. Rüyada misafir odasında ya da oturma odasında fare öldürmek, haneye uğursuzluk getiren bir olayı çözmeye ya da bu niyetteki bir kimseyi evden içeri sokmamaya alamet eder. Rüyada yatak odasında fare öldürmek, eşler arasındaki özel ya da genel sorunların bitmesidir.

Rüyada Eliyle Fare Öldürmek

Rüyada eliyle fare yavrusu öldürmek, işleri ve yuvadaki düzeni bozan birisine engel olmayı başarmaya delalet eder. Bu durum rüya sahibinin iyiliğine ve hayrına olacak demektir. Rüyada eliyle yetişkin fare öldürmek, kendinden güçlü, paralı ve kariyerli bir kimseye karşı daha cesur davranmaya ve onun önüne geçerek ondan daha fazla ileri gitmeye ve daha önemli noktalara gelmeye yorulur.

Rüyada Fındık Faresi Öldürmek

Küçük bir sorunu aşmayı bilecek fikirlere ve çözümlere ulaşarak ondan kurtulmaya bu sayede her şeyi tatlıya bağlamaya delalet eder. Rüyada fındık faresini vurarak öldürmek, ciddiye alınmaması gereken bir kimseyi gözünde büyütmeye, onu yenilmez görmeye ve ondan çekinerek büyük önlemler almaya işaret eder. Rüyada fındık faresini yapışkan kullanarak öldürmek, bir eleştirinin dozunu kaçırarak karşı tarafa karşı acımasız olmak ve ona acı verecek sözler söylemek demektir.

Rüyada İş Yerinde Fare Öldürmek

İş yerinde sevimli ve beyaz bir fareyi öldürdüğünü görmek, uğursuzluktur ve yaratıcı ve üretici bir insanın işinden edilmesi nedeniyle o iş yerinde yaşanacak tatsızlığa, üzüntüye ve kasvetli havaya yorulur. Rüyada iş yerinde üçayaklı fare öldürmek, işlere fesat karıştıran bir kimseyi fark ederek deyim yerindeyse onun maskesini düşürmeye ve herkes için hayırlı bir iş yapmış olmaya alamet eder.

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡