Rüyada Bulaşık Yıkamak

Rüyada bulaşık yıkamak malın israf edilmesine, sıkıntı ve zorluklardan kurtularak esenliğe ve huzura kavuşmaya, Allah’a el açmaya ve rızka delalet eder.

Rüyada Bulaşık Yıkamak

Rüyasında kendini bulaşık yıkarken gören rüya sahibi yaptığı kötü işlerin ve işlediği günahların af olması için tanrıya yalvaracak ve o günahları tekrar işlememek için yemin edecek demektir.

Rüyada mutfakta yıkanmamış kap kacak görmek kişinin düzensizliğine işaret eder. Bir kimse rüyasında mutfakta ya da her hangi bir yerde uzun süre yıkanmadığı için kurumuş yemek artıklarının olduğu bulaşıkları görürse bu, kişinin tembelliğine ve üşengeçliğine işaret eder. Rüya sahibi tembelliği nedeni ile bazı sorumluluklarını ihmal edecek ve bu nedenle de başı ağrıyacak demektir.

Rüyada Bulaşık Makinesi Görmek

Rüyada bulaşık makinesi görmek, rüya sahibinin olaylar karşısında verdiği tepkilere işaret eder. Ayrıca kişinin hayatında meydana gelecek olan yeniliklere işaret eder. Örneğin yeni arkadaşlıklar, yeni bir iş ya da yeni bir aşk gibi örneklendirilebilir.

Rüyada Bulaşık Deterjanı Görmek

Rüyada bulaşık deterjanı gören kişi sorunlarının ve korkularının üzerine giden, onlardan korkmayan kişidir ve bu kişi sorunlarla savaşmayı hırs edinmiş demektir.

Rüyada Bulaşık Süngeri Görmek

Rüyada bulaşık süngeri görmek kişinin hayatındaki güzel ve mutlu gelişmelere işaret ederken, sıkıntılarından ve dertlerinden de kurtulacağı anlamına gelir.

Rüyada Temiz Tabak Görmek

Rüyada temiz tabak görmek müjdeli haberlere, mutluluk verici sözler işitmeye işaret eder.

Rüyada Kirli Tabak Görmek

Rüyada kirli tabak görmek kişinin daha önce keyif alarak yaptığı işlerden artık haz duymamasına işaret eder.

Rüyada Çatal Bıçak Yıkamak

Rüyada çatal bıçak yıkamak çok hayırlıdır, mutluluk, huzur ve sağlık anlamına gelirken kişinin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulmasına ve borçlarını ödeyerek rahat bir nefes almasına işaret eder.

Rüyada Başkasının Bulaşığını Yıkamak

Başka kişilerin ayıplarını, hatalarını kapatmak, bu kimselerin toplum içinde küçük düşmelerini engellemek ve yardımcı olmak demektir. Sevilen kimselere kötü söz gelmemesi için kol kanat germek, tecrübelerin yardımıyla insanlara doğru öğütler vermek anlamındadır. Rızkını daima doğru ve helal yollardan kazanan rüya sahibinin bencillikten uzak, herkese el uzatarak, yardım ederek geçirdiği hayatında pek çok sevap işlediğini, dünya hayatında büyük problemler yaşamayacağı gibi, ahrette de rahat edeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Bulaşıklarını Başkasına Yıkatmak

Kendi menfaatlerini düşünen biriyle ahbaplık etmek, bu kimseyle görüşmek suretiyle başkalarının eleştirilerine maruz kalmak demektir. Aynı zamanda rüya sahibinin de bazı menfi durumlarda diğer insanların haklarını gözetmediği için sevimsiz bir pozisyona düşeceğini, insanların gözündeki değerini yitireceğini ifade eder. İşlerin kolayına kaçmak ve tembellik yapmak yüzünden maddi kazancın düşeceğini bildirir. Kişinin verdiği bir sırrın açığa çıkmaması için sırlarını söylediği kişi ya da kişilere sürekli baskı yapacağını ve tedirgin olacağını da ifade eder.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡