Rüyada Bıyık Kesmek, Bıyık Görmek Tabirleri

Rüyada bıyık kesmek, rüya sahibinin hayra ereceğine işaret eder. Rüya sahibinin işleri yoluna girer, borçlarını öder ve sıkıntıları günlerini geride bırakır. Rüyada bıyık kestiğini görmek, insanlara olan güvenin de göstergesidir.

Rüyada Bıyık Kesmek, Bıyık Görmek Tabirleri

 Rüya sahibi insanlara koşulsuz şartsız güvenecektir. Ancak bundan pişman olmayacaktır, çünkü karşısına hep iyi insanlar çıkacak ve rüya sahibinin güvenini boşa çıkarmayacaklardır.

Rüyada Bıyık Görmek

Rüyada bıyık görmek, mala işaret eder. Rüya sahibi için maddi durumun biraz daha rahatlaması söz konusudur. Eğer bıyığının büyümüş olduğunu görmüş ise, kötü bir haber alacaktır. Rüyada görülen bıyık genellikle hayırlı şeylere tabir olur. Rüya sahibi servetini artıracaktır. Refah düzeyini artıracaktır ve daha iyi yaşam koşullarında yaşayacaktır.

Rüyada Bıyık Kısaltmak

Rüyada bıyık kısaltmak, ibadetleri yerine getirmeye delalet eder. Hayatının manevi yönünü geliştirmek isteyecek ve duygularını içinde yaşayacaktır. Rüya sahibi darlık ve kederlerinden kurtulacaktır. Aynı zamanda rüya sahibi bekar ise, tez zamanda evlilik yaşayacaktır. Bütün bunlar rüya sahibinin mutluluğa giden yolda ilerlemesi anlamına gelir. Kendisini üzen şeylerden uzaklaşacaktır.

Rüyada Bıyıklı Bebek Görmek

Rüyada bıyıklı bebek gören kimse, çocuğundan hayır görecektir. İyi bir evlat yetiştirecek olan rüya sahibi, çocuğunun yaptıklarından gurur duyacak ve onların ihtiyaçlarını karşılamasını görecektir. Onların başarıların gurur duyulacaktır. Çocukları da vefalarını her seferinde gösterecektir. Rüya sahibinin yeni projelere girişmesi mümkündür. Yeni bir iş veya işte yaşanacak yeni gelişmeler olabilir.

Rüyada Başkasının Sakalını Kesmek

Rüyada başkasının sakalını kesmek, o kişinin davranışları ile yorumlanır. Rüya sahibi tanıdığı birinin sakalını kesiyorsa, o kişiden bir zarar görecektir. O kişiden kalp kırıcı sözler veya kendisi hakkında dedikodu yaptığı haberini alacaktır. Bu nedenle  o kişi ile olan ilişki son bulacaktır. Eğer rüya sahibi gördüğü kişiyi tanımıyor ise, herhangi bir yerden zarar geleceğine delalet eder.

Rüyada Bıyık Kesmek, Bıyık Görmek Tabirleri

Rüyada Bıyık Görmek

Rüyada bıyık görmek maddiyatla tabir edilir. Rüya sahibinin helal olan varlığa kavuşması olarak yorumlanır.

Rüyasında bıyığı olduğunu gören kişi mal varlığına, toprağa, sermayeye ya da çok paraya sahip olacak demektir. Rüyada henüz yaşı küçük olan bir çocuğun bıyıkları olduğunu görmek o çocuğun sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Bir kadın kendini bıyıklı görürse hayırlı bir oğlan çocuğu doğurur. Devletin resmi kurumlarına borcu olan bir kişi rüyasında bıyık görürse borcundan kurtulur. Rüyada bıyık görmek bazen de zengin ve ciddi duran bir iş adamına ya da memura delalet eder. Bu kişi makam sahibi olduğu için koltuğu ile övünen, kibirli ve burnu havalarda gezen kişi olarak ifade edilir. Daha ayrıntılı yorumlar için benzer rüya tabiri olan sakal tabirinede bakabilirsiniz.

Rüyada Bıyık Bırakmak

Rüyasında kendini bıyıklı gören kişinin dünya malı için yaşadığı, daha fazla mal sahibi olabilmek adına kendi çıkarına ters düşen her şeyi elinin tersi ile ittiği ve fayda sağlamak için bir an bile düşünmeden her şeyi yapabildiği yorumu yapılır.

Rüyada Bıyık Çıktığını Görmek

Bir kimse rüyasında bıyığının çıktığını görürse eğer, bu kişi açlıkla sınanacak demektir. Rızkı ve kazancının yok olacağı, çok kötü günlerden geçeceği ve bir süre yokluk çekeceği anlamına gelir.

Rüyada Bıyık Yolmak

Yapılan bir hata nedeni ile çok zor günler geçirmeye ve geçim derdine düşmeye işaret eder.

Rüyada Bıyık Kesmek

Rüya sahibinin bunalımlı günlerinden kurtulmasına, hayatın tadına bakmasına ve güzel günlerin keyfini sürmesine yorulur. Rüya sahibi uzun bir buhran dönemi yaşadıktan sonra neşesine ve sağlığına yeniden kavuşacaktır.

Rüyada Bıyık Uzatmak

Bir kişinin rüyasında bıyığının olduğunu ve uzadığını görmesi iyi değildir, rüya sahibinin sorunlarının uzayacağı bu nedenle de sıkıntılı günlerinin daha bir süre devam edeceği şeklinde ifade edilir.

10
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡