Rüyada Başkasını İkiz Bebeğe Hamile Görmek

Her açıdan kısmeti bol olmak, şans kapılarının açılması ile beraber iş sorunlarının yok olması, talihin yardımıyla zirveye yerleşmek demektir.

Rüyada Başkasını İkiz Bebeğe Hamile Görmek

Eve gelecek çok sayıda iyi habere,  resmi bir evrak alacak olan rüya sahibinin devlet kademelerinde çalışmaya başlayacağına, tanıdık vasıtası ile girilen bir işte herkesin yüzünü ak çıkaracak şekilde çalışmaya ve disiplinli hareket etmekle beraber kendi hayatını en iyi koşullarda sürdürmeye yorumlanır.

Rüyada Hem Kendini Hem Başkasını Hamile Görmek

Gelecek günlerin pek çok sürprize neden olacağını, rutinden kurtulan rüya sahibinin bir anda hareketlenen yaşamı sayesinde kendisine bile ayıracak zaman bulamayacağını ancak bu durumdan hiç de şikayet etmeyeceğini bildirir. İlişkisi olan veya evli olan kimselerin sevdikleri insanla bir süreliğine ayrı kalmalarına neden olacak yolculuklar yapmalarına da yorumlanır.

Rüyada Yabancı Birini Hamile Görmek

Yabancı uyruklu birini hamile görmek özellikle iş için çıkılacak bir yurt dışı gezisine işaret ettiği gibi, döviz biriktirerek geleceğe dair yapılacak güzel bir yatırımı da ifade eder. Kişinin iyi günlerinin kıymetini bilip, kötü günler için de hazırlıklı olacağını, mesleğinde başarılı olan kimseleri takip ederek kendisini çok daha iyi noktalara taşıyacağını da tabir eder.

Rüyada Erkeği Hamile Görmek

Hem kötü haber almaya, hem de pek çok aksilik yaşamaya alamet olduğu gibi, kişinin düşmanları tarafından engellenecek olan bir kısmeti yüzünden üzüleceğini işaret eder. Erkeği hamile görmek hastalanmak, bir süreliğine başkalarına ihtiyaç duyacak şekilde yaşamak demektir. İşten çıkarılmak ve rızkındaki azalmayla beraber geçim sıkıntısına düşecek olan rüya sahibinin moral olarak da zayıflayacağını delalet eder.

Rüyada Yaşlı Birini Hamile Görmek

Aile büyüklerinden birinin rahatsızlanmasıyla tüm yakınların seferber olacağını ve ona yardımcı olmak için varlarını yoklarını ortaya koyacaklarını bildirir. Geçici ama önemli bir rahatsızlığın kişiyi üzeceğini, sonunda hasta kişinin iyileşmesiyle yeniden mutlu olacağını tabir eder.

Rüyada Başkasını Hamile Elbisesi Giymiş Olarak Görmek

Gerçekleşmesi zamana bağlı olan istekleri ifade eden rüya, acele etmemek gerektiğini ve her işi sırasıyla, sabır içinde yapmak gerektiğini öğütler.

Rüyada Başkasını Hamile Şekilde Koşarken Görmek

Acele davranmak, iyi bir gelişmeyi henüz tam sonuçlanmadan duyurmak suretiyle nazara uğramak anlamına gelir.

Rüyada Başkasını Hamilelik Sancısı Çekerken Görmek

Mesleki olarak sanatla uğraşan kimselerin emeklerinin neticelerini görmeye başlayacaklarını bildiren rüya, geleceğe dönük yapılan her işin daha sonra kişiyi mutlu edecek anlamda şekilleneceğini, hayallere ulaşmak için gidilen yoldan çıkmamak gerektiğini ifade eder.

 

11
6
4
0
0
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡