Rüyada Atın Şahlandığını Görmek tabiri

Kişinin çalışmalarında gösterdiği özverinin ve emeklerin boşa gitmeyeceğine ve rüyayı gören kişinin maddi ve manevi olarak karşılığını alacağına ve başarıya fazlasıyla doyacağına yorulur.

Rüyada Atın Şahlandığını Görmek tabiri

Ele geçen kazancın bir süre biriktirilmesi ile bir miktar birikim yapılacağına ve bu birikimle iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada Ölen At Görmek

Yaşanacak üzüntülü bazı olaylara ve bu süre boyunca yoğun bir stres ve baskı altında kalınacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işaret eder. Aynı zamanda, işle ilgili olarak varılan son noktada büyük bir başarı kazanılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına alamettir.

Rüyada At Eti Yemek

Rüyayı gören kişinin hastalanacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalettir. Kişinin kasıtlı olarak ya da tamamen kasıtsız olarak bir hataya düşeceği ve bunun acısını çekeceği anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda kişinin ağzından çıkacak bazı sözler nedeniyle başına bazı belalar açılacağına yorulur.

Rüyada At Tepmesi Görmek

Kişinin bir kimsenin tepkisinin ya da öfkesinin hedefi olması demektir. Bir insan tarafından suçlanmaya, ağır sözler ve hakaretler işitmeye, bu nedenle kalp kırıklığı yaşamaya, çok üzülmeye, içine kapanmaya ve ağlamaya işaret eder.

Rüyada Beyaz At Görmek

Rüya sahibinin sevdiği kişiyle kavuşacağı anlamına gelir. Kişi bekârsa gönlüne kendisi için hayırlı olacak bir aşk ateşi düşeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamettir. Rüyayı gören kişinin geçmişte yaşadığı gönül sancılarını, kalp kırıklıklarını ve güvensizliğini ona unutturacak gerçek aşkını bulacağı anlamına gelir.

Rüyada Uçan At Görmek

İş hayatı ya da sosyal hayat içinde istenen tüm maksatlara sahip olunacağına ve mutluluğa vesile olacak bir gelişmenin meydana geleceğine işarettir. Kişi, yaşamayı en çok istediği şeyleri yaşayacak, yüzü gülecek, sıkıntıları ve dertleri bitecek demektir. Bir zafer elde etmek anlamına gelir.

Rüyada At ve Balık Görmek

Maddi ve manevi açıdan çok büyük zenginlik demektir. Hem gönül zenginliği hem de parasal anlamda zenginlik yaşanmasına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, para konusunda derdin kalmamasına yorulur.

Rüyada At Yaralamak

Rüyayı gören kişinin yüreğinde açılacak derin bir yara demektir. Kendisine edilecek bir sözün kalbine hançer gibi saplanması, yaptığı iyiliğin gereken takdiri görmemesi nedeniyle canının yanması ve bu nedenle iyi niyetinin ölmesi anlamına gelir. Ayrıca, bazı mutlu haberler alınacağı ve hayır getirecek bir işe girileceği anlamına gelir.

Rüyada At ve Kan Görmek

Kişinin erkenden heveslenmesine ve umutlanmasına sonra da beklentilerinin gerçekleşmemesi nedeniyle yıkılmasına delalet eder. Kişi, deyim yerindeyse ortada fol yokken yumurta yokken bir işin olacağına kesin gözüyle bakacak ve sevinci yarım kalacaktır.

1
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡