Rüyada At Isırması / Rüyada At Kuyruğu Görmek Tabiri

Rüyada at ısırması, kişinin en yakınları tarafından uğrayacağı bir haksızlığa, hakaret ve iftira içeren kötü konuşmalara alamet olduğu gibi, beklenmedik olaylara ve kötü duruma düşmeye de yorumlanır.

Rüyada At Isırması / Rüyada At Kuyruğu Görmek Tabiri

At ısırması kişiye ikiyüzlü davranan bir dosta, yanlış yapılacak bir evliliğe, bir kişinin asıl niyetini sonradan fark etmeye ve üzüntü duymaya delalettir. At ısırdığını gören kimseler, maddi anlamda da bir miktar mal kaybına uğrayabilir veya dolandırıcılık gibi bir duruma maruz kalabilirler.

Rüyada Attan Düşmek

Yaşanacak bir aksilik ya da kişinin yapacağı önemli bir hata sonrasında çok büyük bir kısmetin elden kaçacağına işarettir. Evlilik hazırlıkları yapan kişilerin son dakikada evlenmekten vazgeçmesine, evlilerin ise yaşadıkları sıkıntılar nedeni ile boşanma kararı alacaklarına delalet eder. Attan düşmek aynı zamanda kendi işyerini kuran kimselerin iflası ile sonlanacak bir maceraya atılacaklarını ve ellerindeki her şeyi, birikimlerini bu uğurda kaybedip beş parasız kalacaklarını da tabir eder. Attan düşen kimse kaza geçirir ve hastalık nedeni ile uzun süre çalışamaz hale gelir. Genellikle uğursuzluk ve kötü talih olarak yorumlanan rüya kişi için pek hayırlı sayılmaz.

Rüyada At Tepmesi

Kişinin rüyasında bir at tarafından tepildiğini görmesi, sevdiği kimselere yaptığı baskıların ters tepeceğini ve ikili ilişkilerinde ciddi bozulmalar yaşayacağını, tutumunu değiştirmezse yalnız kalacağını bildirir. At tepmesi bazen de yanlış yatırımların veya savurganlık nedeni ile parasız kalınacağının da tabiridir. Bekar kimseler için sevilen kimse tarafından alınacak kötü bir darbenin ve psikolojik buhranın habercisi olarak da yorumlanır.

Rüyada At Isırmasının Psikolojik Tabiri

At ısırması, korkulan bir kimse tarafından kendisine kötülük yapılacağını düşünen kişilerin ruh hallerine ışık tutar. Gerçek hayatlarında sürekli olarak kötülüğe maruz kalacaklarını düşünen ve bu yüzden bazen gerçek dışı saplantılara sahip olan kimseleri de işaret eden rüya, at fobisi olan kişilerin de bilinçaltlarından kaynaklanıyor olabilir.

Rüyada At Pisliği Görmek

Rüyada at pisliği görmek, rüya sahibinin tanışacağı bir kişi sayesinde hayatının değişeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine işaret eder.

Birinin ön ayak olması ve destek vermesi ile elde edilecek makbul kazanca ve variyete tabir edilir. Rüyayı gören kişinin, kendisine ömür boyu müteşekkir olacağı bir kişi ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada At Pisliği Yemek

Rüyada at pisliği yemek, kişinin hastalığından, mutsuzluğundan, karamsarlığından, borçlarından, korkularından ve endişelerinden kurtulacağına ve güllük gülistanlık bir yaşamı olacağına tabir edilir.

Rüyada At Pisliği Temizlemek

Rüyada at pisliği temizlemek, rüya sahibinin çevresindeki hayırlı kişilerin varlığına işaret eder. Rüya sahibinin üzüldüğünde gözünün yaşını silecek, başarılarında sırtını sıvazlayacak, kayıplarında kendisine teselli verecek ve kendisinden sahip olduğu maddi imkânları esirgemeyecek kadar yüce gönüllü ve iyi kalpli olan bir kişinin varlığına yorulur.

Rüyada At Pisliği Atmak

Bir kişi rüyasında at pisliği attığını görürse o kişi servet sahibi olur ve zengin bir hayata kavuşur demektir. Rüyayı gören kişinin fakir halinden kurtulacağına, paraya ve mala kavuşacağına, artık sefalet yaşamayacağına tabir edilir.

Rüyada At Pisliğine Basmak

Rüyada at pisliğine basmak, babadan kalan hazineye ya da neredeyse bir hazine kadar büyük değeri olan mala ve bu maldan payına düşeni almasına alamet eder. Rüya sahibinin çalışmadan elde edeceği maddi varlık sayesinde ömür boyu rahat edeceği bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada İnek Pisliği Görmek

Rüyada inek pisliği görmek, hayırlara alamet eder.  Rüya sahibinin sağlığının ve neşesinin yerinde olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada At Sürüsü Görmek

Rüyada at sürüsü görmek, arka arkaya çıkacağı yolculuklardan pek çok kısmetle dönecek olan rüya sahibinin ne muradı varsa gerçekleşeceğini ve müjde dolu haberler alacağını, mevki açısından yükseleceğini ifade eder.

Makam sahibi olmak, güçlenmek, kendi işini kurmak demek olan rüya aynı zamanda izzet sahibi eşe, gelecekte iyi işler başaracak evlatlara tabir edilir. Büyük şans ve hayır bulunacak işler manasına gelen rüya, sürüdeki bir ata binildiği görülürse güzel, büyük bir ev sahibi olunacağına yorumlanır. Beyaz at sürüsü görmek hem kişinin evlenmesine, hem de yakın zamanda ailesinden, yakın çevresinden çok sayıda kişinin mutluluğuna şahit olunacağına alamettir. Yabani at sürüsü görmek rüya sahibinin özgürlüğüne kavuşmasına, tutsaklar için müjdeli haberlere, mahkemelerden lehte sonuçlar almaya tabir edilir.

Rüyada Siyah At Sürüsü Görmek

Saltanat sürüleceğini bildiren rüya, kişinin uğraş verdiği işinde sürekli ilerleyeceğini, mevkisinin her geçen gün artacağını, işini büyütmesiyle birlikte düşmanlarından da teker teker kurtulacağını ifade eder. Güç anlamına da gelen rüya, genç erkekler için rüşdünü ispat etmek, girilen işlerde başarı göstermek ve ailelerini gururlandıracak bir evlat olmak manasındadır. Asil ve soylu bir aileden gelin almak, evlilikte uzun yıllar saygı ve sevgiyi korumak şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Beyaz Az Sürüsü Görmek

Temiz niyetli, kişinin ufkunu açan, yüce gönüllü biriyle tanışmak, kişi bekarsa böyle biriyle evlenmek anlamındadır. Rüya sahibinin sıkıntısız sürdüreceği hayatında kısmetsizlik yaşamayacağını, her zaman kazancında bereket olacağını, muratlarına bir bir kavuşacağını bildirir ve önemli bir şerefe nail olunacağının habercisidir. Beyaz ata binen kimse makam elde eder ve sevinçten gözleri dolar.

Rüyada At Sürüsü Görmenin Psikolojik Yorumu

Kişinin kendisini baskı altında hissettiği an bulunduğu ortamdan ayrılmak, eğer bir ilişkideyse o kişiden uzaklaşmak istediğini ifade eder. Özgürlüğünden ödün vermeden yaşayan kimseleri temsil eden rüya, bağımsızlığını korumak için her konuda gözü kara davranıldığını da ifade eder.

Rüyada At Kuyruğu Görmek

Rüyada at kuyruğu görmek, bir işin gereksiz şekilde uzamasından dolayı kişinin canının sıkılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin…

Rüyada at kuyruğu görmek, bir işin gereksiz şekilde uzamasından dolayı kişinin canının sıkılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet eder. At kuyruğu aynı zamanda rüya sahibinin hayal kırıklığı duyacağı durumlar yaşamasına, hakkında söylenen asılsız dedikodular, laflar ve sözler nedeniyle neşesinin kaçacağına da tabir edilir. Girişim yapan kişilerin ticaret hayatında istedikleri noktaya varmaları için biraz daha sabırlı olmaları gerektiğini öğütleyen rüya gerçekçi hedefler koymanın önemini de vurgular. Hatadan dönmek, olumsuzlukların giderileceği günlerin yaklaştığı anlamına geldiği gibi, sıkıntıların yavaşça ortadan kalkacağının müjdesini de verir.

Rüyada At Kuyruğu Saç Modeli Görmek

Havalı, kendini beğenmiş biriyle tanışmak, bu kimsenin güzelliğine övgüler düzmek ve etkilenmek demektir. Bekarlar için kalplerini kaptıracakları kibirli bir karşı cinse alamet ettiği gibi, evli kimseler için eşlerinin sürekli istekler içinde olduğuna, kişinin maddi anlamda eşini mutlu etmek adına pek çok malını satacağına alamettir. Farklı yorumları da olan rüya, kişinin aşırı cimri olduğuna, her zaman derli toplu yaşadığına ve programsız şekilde hareket etmediğine, iş konusunda da hırsıyla herkesi kendine hayran bıraktığına tabir edilir.

Rüyada At Kuyruğu Kesmek

Çok güzel bir kısmeti reddetmek, kişiye önem veren, her zaman saygı gösteren birinin kalbini kırarak kendinden uzaklaştırmak, aşk ilişkilerinde bencilce davranışlarla mutluluğuna gölge düşürmek demektir. Kısmetlerin kapanacağı bu dönemde kişi tamamen kendi hatalarından dolayı üzüntü yaşar ve geri dönmesi zor olan yalanlara başvurur.

Rüyada At Kuyruğu Görmenin Psikolojik Yorumu

Kendini fazlasıyla önemsemek ve yüksek bir egoya sahip olmak, kendini beğenmiş tavırlar sergileyerek insanları kendinden uzaklaştırmak, önyargılı düşünceler içinde olmak demektir. Sosyal hayatta lider olmak, kendini göstermek ve kanıtlamak için abartılı davranışlar içine girilerek inandırıcılığı kaybetmek manasına da gelir.

3
0
0
3
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡