Rüyada At Arabası Tekerleği Görmek tabiri

Yeni bir ticari anlaşmanın peşinde olunduğuna ya da yeni bir iş düşüncesinin bulunduğuna delalet eder. Kişinin resmi bir işle ilgili bazı teknik konular üzerinde kafa yoracağı ve uzun süre bunun üzerinde çalışacağı anlamına gelir.

Rüyada At Arabası Tekerleği Görmek tabiri

Aynı zamanda, işle ilgili olarak çok hayırlı bir karar verileceğine, bu kararın bazı parasal ve ruhsal bir zenginliğe sahip olunacağına ve rahat bir hayatın kapısının açılacağına tabir edilir.

Rüyada At Ayağı Yemek

Makul olanın dışına çıkmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin mantığına aykırı bir adım atacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına ama bu işe aslında başından inanmadığı için bu girişiminin kendisinin faydasına değil zararına sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada At Görmenin Psikolojik Yorumu

At, gücü, çalışkanlığı, görkemi, güzelliği ve sadakati simgeler. At objesinin bireyin ruhunda, iç dünyasında ve bilinçaltındaki anlamı, onun başarılarının farkında olduğu için dozunda bir kibir taşıdığını ifade eder. Güçlü, zengin, gururlu ve asaletli insanlara olan beğeninin ve onlara karşı duyulan özenin göstergesidir aynı zamanda.

Çünkü at heybeti, duruşu ve varlığı ile çok büyük anlamlar taşır. Aynı zamanda bireyin bir haberi ya da bir müjdeyi beklemenin heyecanı içinde olduğunun bilinçaltından açığa vurulduğunu gösterir. Güzel birhayat, başarı, zafer gibi değerleri sembolize eden at objesi her zaman kişide pozitif duygu ve beklentilerin olduğunun bir kanıtı olarak kabul edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡