Rüyada Ailece Hacca Gitmek

Haneye girecek hayırlı bir habere ya da aile için uğur ve şans getirecek bir gelişmenin olmasına yorulur.

Rüyada Ailece Hacca Gitmek

 

Büyük bir sevinç ve mutluluktur. Örneğin; ailede yatalak bir hasta varsa onun yürümesine, birinin gelin ya da damat olmasına veya bir bebek haberinin alınmasına delalet eder. Rüyada ailece hacca gitmek isteyip gidememek de bunun tam tersine, kısmete engel olacak, mutsuzluk yaratacak, eldekini avuçtakini alıp götürecek ve aile içinde huzursuzluk yaratacak tatsız olaylar demektir. Örneğin; iflas, haciz ya da büyük bir borç gibi.

Rüyada Babamla Hacca Gitmek

Rüyada babamla hacca gitmeyi başarmak, babanın rızasını alarak yapılacak bir işin karşılığında iyiliğe, güzelliğe ve mutluluğa ulaşmak anlamına gelir. Rüyada babamla hacca gitmek isteyip gidememek, babanın istemeyeceği ve tasvip etmeyeceği bir yola çıkmaya ve sonuçlar konusunda babayı dinlememekten dolayı pişman olmaya ve babanın haklılığını geç de olsa anlamaya alamet eder. Rüyada babamla hacca gitmekten vazgeçmek, babayla bir konuda çatışma yaşamaya ve bu konuda babanın karşısında olmaya ve taviz vermeyerek kararlılığını göstermeye yorulur.

Rüyada Hacca Gitmek Ağlamak

Büyük bir sevinç yaşamaya, saadete, sıhhate, zenginliğe, sevdiklerinden ayrılmamaya, ayrı olanlara kavuşmaya ve mutluluk gözyaşları dökmeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin el açıp şükretmesine ve gerçekleştiği ya da kendisine nasip edildiği için kendini Allah’ın en sevgili ve en şanslı kulları arasında göreceği bir lütufla karşılaşacağı anlamına gelir.

Rüyada Trenle Hacca Gitmek

Sonunda kısmetin, şifanın ve kurtuluşun olduğunu bilerek yapılacak bir işte her türlü cefayı çekme sabrını göstermeye, onun için yıllarca çalışmaya ve beklemeye hazır olmaya, bu uğurda her şeyi feda edebilmeye delalet eder. Rüyada arızalı trenle hacca gitmek, yarar sağlamak için yapılacak bir girişimde yanlış yollardan gitmek, doğru teknikleri uygulayamamak ve zamanın boşa gitmesi demektir.

Rüyada Hacca Gitmek İçin Dua Etmek

Rüyayı gören kişinin gerçekten de hacca giderek en büyük ibadeti gerçekleştirmek konusundaki samimiyetine, coşkusuna, inancına ve isteğine alamet eder. Kişinin yaradanı yar bilmesi, ona sığınması, ondan medet umması, her şeyi ondan istemesi gibi bunun için de yine yaradana el açtığına işaret eder.

Rüyada Hacca Gitmenin Psikolojik Yorumu

Din ve ibadet konusundaki kuvvetin bir göstergesidir. Hacca gitmek bireyin her gün yaptığı gündelik ya da sıradan bir eylem değildir. Bilinçaltında her gün rutin olarak yapılan işlerin yer etmesi kaçınılmazdır. Fakat hacca gitmek örneğinde de olduğu gibi bazı rüyalar çok özeldir ve ancak bireyin hayalini kurması ya da amacını gütmesi durumunda rüyalarında karşılaşabileceği rüyalar arasındadır. Bu rüya için kişinin gerçekten de hacca gitmek istediğini hem de çok istediğini söylemek mümkündür. Birey muhtemelen bunun heyecanı ve beklentisi içindedir hatta nasıl olur da hacca bir an önce giderim diye planlar bile yapıyor demektir.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡